Cosmetische chirurgie België: all-in prijs voor operaties en verblijf

Het bureau voor medisch toerisme Medespoir BelgiëWe geven advies, informatie en antwoorden op alle behoeften van mensen die een nieuw huis overwegen. cosmetische chirurgie BelgiëWij garanderen een service die onze reputatie eer aandoet, hooggekwalificeerd personeel dat geregistreerd is bij de Belgische Orde van Geneesheren (ordomedic.be), aangename herstellingsomstandigheden en volledige verzorging. Je wordt opgenomen in een van onze partnerklinieken die gecertificeerd zijn volgens de Europese gezondheids- en veiligheidsnormen .
De rest van je verblijf kun je ontspannen. Met accommodatie in een 5-sterrenhotel, uitstapjes en, natuurlijk, voortdurende postoperatieve controles is het gebruik van cosmetische chirurgie door Belgen niets nieuws, maar het werd bijna 10 jaar geleden voor het eerst opgemerkt. Vandaag de dag heeft het aantal mensen dat voor dit alternatief heeft gekozen alle schattingen overtroffen vanwege de kwaliteit van de aangeboden medische diensten, en we hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat alle soortenesthetische chirurgische en medische procedures worden uitgevoerd in overeenstemming met de medische voorschriften. Elk lichaamsdeel dat is aangetast door een lichamelijke misvorming kan worden behandeld.

Prijs van cosmetische chirurgie België

InterventieTarieven en prijzen in euro
Prijs Volledige Liposuctie + Buikwandcorrectie + Diastase BehandelingVanaf €3350
Buik etsen BelgiëVanaf €3750
Ultrasone neuscorrectie prijzen BelgiëVanaf €2.950
België prijs lipliftVanaf €2.750
Prijs liposuctie vaser BelgiëVanaf €2.650Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Hoeveel kost cosmetische chirurgie in België?

De persoon in kwestie moet instemmen met het verblijf en bovenal moet een chirurg zijn of haar gezondheidstoestand onderzoeken. Alle procedures die nodig zijn om je verblijf te bevestigen worden door ons uitgevoerd.
Kortom, MedEspoir Belgium biedt een uniek concept gebaseerd op de kwaliteit van de geleverde zorg, de garantie van vooraf vastgelegde verbintenissen en aantrekkelijke prijzen voor cosmetische chirurgie.

Prijzen plastische chirurgie België

Om een
prijs voor cosmetische chirurgie in België
is het raadzaam om een prijsopgave te vragen die volgens de volgende criteria wordt opgesteld
goed gedefinieerd: aantal operaties, hospitalisatieperiode, naam van de chirurg en de kliniek Medespoir Belgique, hotelkeuze, enz. De gecommuniceerde prijs kan vaak iets worden aangepast als de toekomstige patiënt het contract wil opzeggen.
of een medische behandeling toevoegen.

InterventiePrijs België
Borstvergroting met prothesenvanaf €2400
Lipofilling van de borst1800 €
Borstvergroting met ronde implantatenvanaf €2.850
Borstverkleining2000 €
Borstliftvanaf € 2100
Liposuctie2050 €
Buikwandcorrectie2100 €
Bilvergroting met bilimplantaten2950 €
Lipofilling van de bil met meerzoneliposuctie2950 €
Gezichtslifting2100 €
Cervico-faciale lift2950 €
Lipofilling voor het gezicht1800 €
Rhinoplastie1950 €
Blepharoplastie1450 €
Mouwgastrectomie3950 €
Maagband3950 €
Gastric bypass6150 €
HaartransplantatieVanaf € 2.000
BaardtransplantatieVanaf € 2.000

 

Redelijke prijzen voor cosmetische chirurgie, minder duur dan in België

Het spreekt voor zich dat de prijs van cosmetische chirurgie in België veel lager is dan in Frankrijk. Dit is de belangrijkste reden voor deze keuze, niet te vergeten de vrijwel afwezigheid van postoperatieve complicaties, de
schoonheid van het verblijf tijdens de herstelperiode (luxe hotel, mild klimaat, uitstekende hotelservice, enz.)

 

Partner schoonheidsklinieken

Een aantal mensen heeft zich uitgesproken voor België als locatie voor plastische en reconstructieve chirurgie. Neem maar eens een kijkje op de forums over cosmetische chirurgie om de kwaliteit van de
ziekenhuizen in het land.

 

Professioneel, zorgzaam en competent medisch en chirurgisch team

Naast de ultramoderne gezondheidsinstellingen staat België bekend om de vakkundigheid van zijn chirurgen, die de gezondheid van hun patiënten op de eerste plaats zetten en er vervolgens voor zorgen dat ze de best mogelijke zorg krijgen.
op het gebied van: cosmetische chirurgie, plastische reconstructieve chirurgie, obesitaschirurgie, tandheelkundige chirurgie, cosmetische tandheelkunde en esthetische geneeskunde.

 

MedEspoir België: een agentschap op mensenmaat met “all-inclusive” tarieven

We hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat alle soortenesthetische chirurgische en medische procedures worden uitgevoerd in overeenstemming met de medische voorschriften. Ons agentschap MedEspoir is van mening dat medische ethiek moet worden gerespecteerd door
om de best mogelijke omstandigheden voor onze patiënten te garanderen. Zelfs als elk deel van het lichaam dat is aangetast door de fysieke misvorming kan worden behandeld, maar als de gezondheid, leeftijd en/of conditie van de patiënt
Als de lichamelijke toestand van de patiënt het niet toelaat om cosmetische chirurgie te ondergaan, weigeren we de aanvraag en geven we de alternatieven aan of leggen we de redenen uit.

Waarom een chirurgische ingreep bij Clinique Medespoir?

Er zijn verschillende redenen waarom Belgen kiezen voor Medespoir Belgium:
Waarom een chirurgische ingreep bij Clinique Medespoir?

Gecertificeerde plastische chirurgen

Gecertificeerde plastische chirurgen

De rol van de ervaren cosmetisch chirurg: verfraaien met respect voor de natuurlijke uitstraling. Het is waar dat cosmetische chirurgie gericht is op het verbeteren van het uiterlijk en het harmoniseren van de huidskleur.
gelaatstrekken of een lichaamsdeel. Een zorgprofessional die de regels van de medische ethiek toepast en de beroepscode respecteert, mag het uiterlijk van de behandelde gebieden echter niet veranderen.
totdat de patiënt onherkenbaar is of een zeer geraffineerd chirurgisch uiterlijk heeft. Inderdaad, alle plastisch chirurgen en specialisten in esthetische geneeskunde,
die met MedEspoir werken, zijn geregistreerd bij de Nationale Orde van Belgische Artsen

medespoir certificering

Alles wat je moet weten over de verschillende fasen van je medisch verblijf in België

Om u de best mogelijke antwoorden op uw vragen te geven, hebben we een consultatie- en hulpdienst op afstand opgezet om u informatie te geven over de stappen die u moet volgen om te profiteren van cosmetische chirurgie in België.
Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste fasen van een medisch verblijf in België:

  • Ontvangst op de luchthaven en begeleiding door een Franssprekende assistent
  • Vervoer in een voertuig met een tweetalige chauffeur
  • Pre-operatieve consulten met de plastisch chirurg, anesthesist, cosmetisch chirurg of bariatrisch chirurg
  • Chirurgische ingreep
  • Ziekenhuisopname in de partnerkliniek van MedEspoir België
  • Hotelaccommodatie voor 5 dagen (of meer, afhankelijk van de ernst van de postoperatieve effecten en de wensen van de patiënt), volpension.
  • Terug naar België
  • Postoperatief consult op afstand (via e-mail, Skype of telefoon) om eventuele postoperatieve vragen van patiënten te beantwoorden.

Zoals we al hebben gezegd, houdt onze bewaking daar niet op. We zetten ons in om het genezingsproces op te volgen met de hulp van Belgische medische specialisten. Elk consult kan worden uitgevoerd op de praktijk of op afstand als de patiënt in het Verenigd Koninkrijk woont.
ver van het medisch centrum van de behandelende arts.

promo verblijf cosmetische chirurgie België

Meningen en getuigenissen van onze Belgische patiënten

Meningen en getuigenissen van onze Belgische patiënten

MedEspoir Belgium verwacht haar patiënten voor een unieke ervaring in de zoektocht naar schoonheid: om haar oude figuur terug te krijgen, heeft Audrey ervoor gekozen om naar België te reizen voor een volledige liposuctie: liposuctie van de heupen, zadeltassen, buik, enz.
en borsten. De gouden reputatie die MedEspoir Belgium in de loop der jaren heeft opgebouwd, is niet het resultaat van toeval, maar van een strategie die is opgebouwd door professionals die al hun tijd besteden aan het tevreden stellen van hun patiënten.
Sterker nog, als je op internet zoekt, vind je verschillende forums die over ons bureau en zijn onberispelijke service praten. Franse zenders (TF1, M6, NRJ21, W9, etc.) kunnen ook betrouwbare informatiebronnen zijn.
informatie. Ze hebben reportages gemaakt over esthetisch toerisme in België, waarin ze de vaardigheden van Belgische artsen en de kwaliteit van de dienstverlening van Belgische ziekenhuizen prijzen. Bekijk meer beoordelingen

getuigenissen cosmetische chirurgie

getuigenissen cosmetische chirurgie

getuigenissen cosmetische chirurgie

Toen ik 45 was, dacht ik dat ik mijn leven zou beëindigen met die slappe, gezwollen huid die me verhinderde te dragen wat ik wilde, totdat ik op een website stuitte met informatie over cosmetische chirurgie in België, met prijzen.
(die goedkoper zijn dan in België). Zonder twee keer na te denken vroeg ik een gratis offerte aan en voilà, ik had een bodylift gecombineerd met liposuctie van de armen en de buik. Het resultaat is onberispelijk!
Charlotte,
46, Brussel
Sinds mijn puberteit lijd ik aan een afwijking die is uitgegroeid tot een complex dat mijn leven heeft geruïneerd! Ik had de borsten van een vrouw (ja, dat lees je goed), hoewel ik niet zwaarlijvig was, maar mijn borsten waren ontwikkeld en ik vond het moeilijk om: naar het strand of het zwembad te gaan, mijn kleren te kiezen en ik schaamde me zelfs bij mijn vriendin. Soms plaagde ze me door te zeggen dat mijn borsten meer ontwikkeld waren dan die van haar. Sinds die opmerking door mijn hoofd galmde, heb ik een oplossing voor het probleem gevonden: een gynaecomastiecorrectie in België. Na 45 minuten zagen mijn borsten er weer mannelijk uit en sindsdien kan ik er vrij mee pronken waar iedereen bij is.
Antoine,
27, Charleroi