Ultrasone neuscorrectie België is een revolutionaire chirurgische procedure voor de structuur van de neus. Het maakt gebruik van ultrasone technologie waarmee de chirurg de neusbeenderen echt kan ‘modelleren’, hun vorm en dikte naar wens kan veranderen en ze zelfs kan doorsnijden zonder de andere zachte weefsels van de neus te beschadigen. De echografie-technologie is al enkele jaren bekend in Europa. Het werd aanvankelijk vooral gebruikt in de tandheelkunde, met uitstekende resultaten bij de behandeling van boven- en onderkaakbotten.
Na een paar jaar werd een reeks speciale instrumenten ontwikkeld die aangepast waren aan de behoeften van de neuscorrectie. Deze techniek van esthetische neuschirurgie België helpt om op maat gemaakte, effectieve oplossingen te bieden voor patiënten met uiteenlopende verwachtingen op het gebied van neusreconstructie. Echografie maakt andere traumatische chirurgische instrumenten overbodig en maakt het gemakkelijker om de gewenste vorm te behouden. Ultrasone neuscorrectie corrigeert onregelmatigheden en elimineert en transformeert bot, waardoor een meer symmetrisch uiterlijk ontstaat.

Ultrasone neuscorrectie prijzen België

De prijs die Medespoir aanbiedt voor uw ultrasone neuscorrectie begint bij €2.950, inclusief een verblijf van 4 nachten en 5 dagen. Vraag nu je gratis, persoonlijke offerte aan.

ultrasone neuscorrectie tunisia
Ultrasone neuscorrectie
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Hoe werkt ultrasone neuscorrectie?

Deopen techniek wordt over het algemeen gebruikt voor ultrasone neuscorrectie. Dit zorgt voor uitzonderlijke nauwkeurigheid en precisie in doelgebieden. Tijdens de operatie maakt de chirurg het bot precies glad en corrigeert het om een meer gewenste vorm te krijgen. Tot voor kort maakten patiënten die geïnteresseerd waren in neuscorrectie zich vooral zorgen over de breuk van het neusbeen en de onzekere resultaten van de operatie. De klassieke chirurgische kit die al meer dan een eeuw wordt gebruikt voor cosmetische neuschirurgie bestaat in wezen uit dezelfde onnauwkeurige en soms oncontroleerbare chirurgische instrumenten: de beitel en de hamer. Het doel is om een bult uit de neus te verwijderen, de botten te breken en te verplaatsen om de neus smaller en rechter te maken. In de meeste gevallen zijn de resultaten van dit type operatie volledig bevredigend, maar soms breken de botten niet precies op het punt waar ze geschaafd worden. Maar dankzij de ultrasone neuscorrectietechniek is het werk anders. Het beeld wordt gemaakt van de botten van de neus en naar wens gevormd. Het is nu mogelijk om botten te verfijnen zonder ze te breken. De hele operatie wordt uitgevoerd met een uitstekend gezichtsveld en volledige controle. Dankzij deze chirurgische methode is er minder bloeding, minder blauwe plekken en minder zwelling. Patiënten herstellen sneller na de operatie en krijgen een beter, nauwkeuriger resultaat.

Resultaten van ultrasone neuscorrectie (voor/na foto’s)

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.