De sprong wagen en besluiten om cosmetische chirurgie te ondergaan is geen kleinigheid. Nog moeilijker is het om een bekwame en gekwalificeerde chirurg te kiezen om de operatie uit te voeren, op basis van een aantal criteria: kwaliteit van de zorg, deskundigheid, naleving van hygiënenormen, prijs, enz. MedEspoir is een agentschap dat sinds enkele jaren gespecialiseerd is in het organiseren van esthetische medische verblijven in België.
We hebben ervoor gekozen om samen te werken met de beste klinieken voor esthetische chirurgie in België om onze patiënten toegang te bieden tot gezondheidsprofessionals van topniveau.

Als je voor ons bureau kiest, profiteer je van de diensten van partner plastisch chirurgen en chirurgen met een geavanceerde en specifieke opleiding op het gebied van plastische en reconstructieve chirurgie. Met hun ervaring en expertise op nationaal en internationaal niveau zijn ze allemaal geregistreerd bij de Conseil Général de l’Ordre des Médecins.
Het team van MedEspoir ondersteunt al zijn klanten en helpt elke patiënt bij het kiezen van zijn chirurg op basis van het type operatie dat hij wenst te ondergaan, hoewel patiënten vrij zijn om hun chirurg te kiezen en dit detail kunnen specificeren door hun aanvraag voor een gratis kostenraming in te vullen.
We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de communicatie tussen patiënten en de medische beroepsgroep geruststellend en duidelijk is, zowel voor als na de operatie. Al onze chirurgen zijn beschikbaar om naar patiënten te luisteren en eventuele vragen na de operatie te beantwoorden.

Medespoir België

medespoir belgië

Gratis, vertrouwelijke offerte