Mommy Makeover is een reeks cosmetische chirurgische ingrepen om vrouwen te helpen weer in vorm te komen na een zwangerschap.

Kinderen krijgen verandert het lichaam van een vrouw en dingen worden niet altijd meer zoals ze waren. Een ervaren cosmetisch chirurg kan de gevolgen van de zwangerschap verhelpen door de vrouw haar vorm van voor de zwangerschap terug te geven of zelfs te verbeteren met gepersonaliseerde borst- en lichaamsprocedures.

Wat is de Mommy Makeover?

Een Mommy Makeover is de spreekwoordelijke term voor een persoonlijke reeks cosmetische chirurgische ingrepen om een vrouw te helpen omgaan met de veelvoorkomende effecten van het moederschap en veroudering op het gezicht, de borsten, de genitaliën en het lichaam en om het uiterlijk van voor de zwangerschap te herstellen of te verbeteren. De Mommy Makeover kan cosmetische chirurgie, niet-chirurgische behandelingen of een combinatie van beide omvatten.

Mama Makeover interventies

Het Mommy Makeover pakket van MedEspoir: prijzen en verblijf!

De belangrijkste beslissing die je moet nemen is waar en wie je operatie(s) gaat uitvoeren. Omdat Mama Makeover-operaties meestal meerdere procedures omvatten, wil je er zeker van zijn dat de kliniek gekwalificeerd is voor dit soort gecombineerde cosmetische procedures en dat de cosmetisch chirurg die je kiest niet alleen ervaring heeft met elk van de individuele procedures die je overweegt, maar ook ervaring heeft met het uitvoeren van deze procedures samen. MedEspoir biedt je een Mommy Makeover pakket in Tunesië voor een prijs vanaf €2.000, inclusief accommodatie. Zoek niet elders, wij bieden je de beste prijs en de beste servicekwaliteit. Neem nu contact met ons op en onze adviseurs begeleiden je bij elke stap en geven je alle informatie die je nodig hebt. Onze gediplomeerde chirurgen luisteren naar al je zorgen en beantwoorden graag al je vragen.Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Wat zijn de voordelen van een mammamakeover in Tunesië?

Zwangerschap kan blijvende – en vaak ongewenste – effecten hebben op je uiterlijk, zoals verslapte borsten, uitgerekte buikspieren en overtollige losse huid. Veel vrouwen raken ontmoedigd als hun borsten en lichaam niet terugkeren naar de vorm van voor de zwangerschap, zelfs niet met een gezond dieet en voldoende lichaamsbeweging. Door ongewenste veranderingen als gevolg van de zwangerschap te corrigeren en het uiterlijk dat je wilt terug te geven, kan de mammamakeover je helpen om je beter te voelen over jezelf, je comfort te verbeteren en je zelfvertrouwen een boost te geven. Elke patiënt heeft haar eigen persoonlijke doelen voor haar Mommy Makeover, waaronder vaak een of meer van de volgende:
 • Corrigeren van verzakkingen en herstellen van borstvolume
 • De symmetrie van de borst verbeteren
 • Een uitgerekte of vergrote tepel herstellen
 • Verwijder overtollige slappe huid van de buik.
 • Uitgerekte of gescheiden buikspieren (diastase) herstellen
 • Verminder vetophopingen die bestand zijn tegen diëten en lichaamsbeweging.
 • Verbeter de taille, billen en geslachtsdelen.

Wanneer is het juiste moment voor een Mommy Makeover?

Het juiste moment bepalen voor een Mommy Makeover is grotendeels een persoonlijke beslissing tussen jou en je plastisch chirurg. Er zijn echter bepaalde factoren die je in overweging moet nemen bij het kiezen van het ideale moment en de procedures die je zult ondergaan.
 • Je moet volledig hersteld zijn van de bevalling voordat je een operatie ondergaat.
 • Als u een borstoperatie overweegt, moet u enkele maanden wachten na het beëindigen van de borstvoeding om de borsten de kans te geven hun grootte en vorm te stabiliseren.
 • Bepaalde niet-chirurgische behandelingen, zoals injectables, worden niet aanbevolen tijdens de borstvoeding.
Als algemene regel geldt dat je het beste kunt wachten met een faceliftoperatie totdat je klaar bent met kinderen, zoals een buikwandcorrectie, borstlift of lifte onderlichaam. Als je in de toekomst een nieuwe zwangerschap overweegt, kunnen niet-chirurgische lichaams- en huidcontourbehandelingen voordelige opties zijn voor tussentijdse behandelingen.

Wat zijn mijn opties voor een Mommy Makeover?

Omdat zwangerschap en bevalling een grote invloed hebben op de borsten en het lichaam, omvat de Mommy Makeover meestal een borstvergroting en een chirurgische ingreep voor de contouren van het lichaam. Uw operatie kan echter elke procedure omvatten die u helpt uw persoonlijke problemen aan te pakken. Hieronder staan de meest voorkomende procedures die vrouwen kiezen als onderdeel van een Mommy Makeover.

Chirurgische procedures

De meeste patiënten die een transformatie van hun moeder hebben ondergaan, ondergaan een of meer chirurgische ingrepen. In de meeste gevallen kunnen meerdere procedures in één enkele operatie worden uitgevoerd, waardoor de patiënt verschillende gebieden kan verbeteren in één enkele operatie en herstelperiode.

Niet-chirurgische procedures

Vrouwen nemen steeds vaker niet-chirurgische behandelingen op in hun plannen voor een mommy makeover. Deze behandelingen kunnen een goede optie zijn voor mensen die van plan zijn meer kinderen te krijgen en voor mensen die geen weken vrij willen of kunnen nemen om te herstellen van een operatie. Niet-chirurgische behandelingen geven over het algemeen minder spectaculaire resultaten dan chirurgie, maar kunnen nog steeds aanzienlijke verbeteringen opleveren voor de betrokken patiënten.
 • Niet-chirurgische vetvermindering(Cryolipolyse)
 • Huidverstevigende behandelingen
 • Niet-chirurgische vaginale verjonging
 • Injectables: vulproducten
 • Huidherstellende behandelingen

Leven na de Mamamakeover

Omdat body contouring wordt aangepast aan de behoeften en doelstellingen van elke patiënt, variëren de chirurgische protocollen en hersteltijden. Als algemene regel geldt dat de herstelperiode vergelijkbaar moet zijn met die van de meest uitgebreide operatie die u hebt ondergaan, wat in de meeste gevallen een buikwandcorrectie is. Voor meer informatie kunt u onze gids raadplegen over de cosmetische ingrepen in Tunesië die u interesseren.

Veel patiënten ondergaan een operatie als hun kinderen nog heel jong zijn. Hierdoor kunnen ze sneller hun gewenste uiterlijk terugkrijgen, maar moet de kinderopvang tijdens de herstelperiode zorgvuldig worden gepland. De meeste chirurgische ingrepen beperken je vermogen om te tillen gedurende 4 tot 6 weken na de operatie; je zult iemand anders moeten vragen om taken uit te voeren waarbij je een kind moet oppakken of dragen terwijl je herstelt.

Résultat Mommy Makeover

De tijd die het duurt voordat je resultaten definitief zijn, hangt ook af van de procedures die je hebt ondergaan. Over het algemeen voelen patiënten zich binnen 3 maanden na de operatie comfortabel en zelfverzekerd bij het dragen van een zwempak.

Als de Mommy Makeover wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde cosmetisch chirurg, kan het een lonende ingreep zijn met langdurige resultaten. De beste manier om meer te weten te komen over de mogelijkheden voor een Mommy Makeover is een gesprek met onze gediplomeerde plastisch chirurg.