Lipofilling van de borst in België, ook wel borstvergroting door middel van vetoverdracht genoemd, is een cosmetische chirurgische ingreep waarmee een bescheiden toename van het borstvolume wordt bereikt door injectie van het eigen vet van de patiënt. Het vet dat wordt gebruikt om de borsten vorm te geven, wordt uit lichaamsdelen met overtollig vet gehaald (buik, billen, dijen, enz.). Het vet dat geïnjecteerd moet worden, wordt verwijderd door liposuctie. Dit vetweefsel wordt vervolgens behandeld of gezuiverd. Ten slotte injecteert de chirurg het in de borst om het volume te herstellen.

lipofilling borsten België
Lipofilling borsten België

Hoeveel kost een lipofilling in België?

Lipofilling van de borsten van België wordt uitgevoerd als onderdeel van een uitgebreid behandelingsprogramma. We bieden onze patiënten zelfs een speciaal all-in tarief, zodat ze hun borsten kunnen laten liften tegen een voordelige prijs. Deze prijs is inclusief :
  • Honoraria voor de chirurg, anesthesist en al het operatiekamerpersoneel.
  • Klinische kosten (operatiekamer, preoperatief consult, enz.).
  • Transportkosten binnen Tunesië (vliegveld-hotel, hotel-kliniek en vice versa).
  • De kosten van het hotel waar de patiënt tijdens haar verblijf zal verblijven.
Lipofilling van de borstBlijfPrijzen
Lipofilling borst prijs5 nachten/6 dagenVanaf €2.950Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Voor wie is een borstlipofilling geschikt?

Je kunt een borstlipofilling laten doen als je :

Hypoplasie

Borstvergroting door lipofilling wordt voornamelijk uitgevoerd bij patiënten die een harmonieus figuur of morfologie willen bereiken. Als je liever een natuurlijk resultaat wilt na je borstoperatie, is borstlipofilling de oplossing voor jou.

Asymmetrische borsten

Als de borsten duidelijk asymmetrisch zijn, kan lipofilling, door het volume van beide of één borst te vergroten, helpen om een evenwichtige buste te krijgen.

Huidelasticiteit

Een van de vereisten voor lipofilling van de borst is dat je huid voldoende elastisch moet zijn om het volume van de borst te ondersteunen.

Behoorlijk veel vet

Uiteraard is er een bepaalde hoeveelheid vet nodig om de beste resultaten te verkrijgen, aangezien het in te spuiten vet bij de patiënt zelf wordt weggehaald. Lipofilling van de borst is ook een vorm van cosmetische chirurgie die kan helpen bij borstreconstructies. na een mastectomie.

De voordelen van lipofilling van de borst

Aangezien het vetweefsel dat wordt gebruikt om de borsten te vergroten afkomstig is van het eigen lichaam van de patiënt, stelt dit ons gerust dat deze borstoperatie geen bijwerkingen heeft. Tijdens de operatie gebruikt de chirurg geen vreemd lichaam om de borsten te corrigeren. Dit betekent dat er geen sprake is van de complicaties die kunnen optreden na borstimplantaten (kapselvorming, risico op lekkage van het implantaat, enz.) De methode van borstvergroting door middel van vetoverdracht is ook populair geworden dankzij het feit dat deze geen littekens achterlaat op de borst. En de incisie voor de liposuctie van het vet laat slechts een onmerkbaar litteken achter.

Hoe werkt borstlipofilling?

Anesthesie en duur

Een natuurlijke borstvergroting of -correctie wordt uitgevoerd onder algehele narcose en kan 2 tot 3 uur duren.

Liposuctie en injecties

Liposuctie wordt uitgevoerd om vet te verwijderen dat vervolgens in de borsten wordt geïnjecteerd. Liposuctiechirurgie wordt uitgevoerd door incisies te maken in het (de) doelgebied(en) waar geen significante vetopslag is. Na het maken van incisies brengt de chirurg een canule in waardoor hij het vetweefsel verwijdert. Voordathet vet wordt geïnjecteerd, wat ook met een canule gebeurt, behandelt of zuivert de plastisch chirurg het vet door het te centrifugeren. Bij lipofilling van de borst wordt vet verwijderd, verwerkt en in de borsten geïnjecteerd. Borstvergroting door middel van vettransplantatie kan het hele figuur een nieuwe vorm geven.

Wat gebeurt er na de operatie?

  • De operatie kan lichte postoperatieve pijn veroorzaken. Pijnstillers worden voorgeschreven om de pijn of het ongemak te verlichten.
  • Sociaal-professionele activiteiten kunnen na ongeveer een week worden hervat.
  • Sportactiviteiten moeten na minstens twee maanden worden hervat.
  • Ecchymose en oedeem worden vaak waargenomen. Het goede nieuws is dat ze sneller worden opgenomen.
  • Het wordt afgeraden om jezelf bloot te stellen aan de zon gedurende een maand na een borstoperatie met vetinjecties.

Blegique borstlipofilling Voor Na
Lipofilling van de borst Voor Na

Resultaten van lipofilling van de borst

Het resultaat van lipofilling van de borsten van België zijn mooie borsten die er heel natuurlijk uitzien en een harmonieus silhouet hebben. Lipofilling van de borst is op geen enkele manier een contra-indicatie voor borstvoeding of een belemmering voor toekomstige mammografieën.