Lumineers tandheelkundige facings zijn een effectieve oplossing voor het vervangen van beschadigde tanden. Het is zelfs voordeliger dan tandheelkundige implantaten. Dus als je last hebt van beschadigde tanden of een vergeelde teint, kun je kiezen voor deze gemakkelijke, snelle en pijnloze oplossing. De tanden die aan dit type techniek worden onderworpen, zijn de tanden aan de voorkant. Om een natuurlijk effect te bereiken dat zo lang mogelijk aanhoudt, moet elke tandvernis op maat worden gemaakt. Tandheelkundige facings zijn meestal gemaakt van keramiek voor een natuurlijker uiterlijk. Het resultaat is onzichtbaar en langdurig. Bovendien kunnen facings tot wel 20 jaar meegaan als je een goede mondhygiëne in acht neemt.

Hoeveel kost het om facings te laten zetten in België?

De prijs van een Lumineers tandvernis in België met MedEspoir is veel lager dan in België. Het is dan ook geen toeval dat de meeste Belgische en Franstalige patiënten dit mediterrane land en dit agentschap op menselijke maat kiezen voor hun tandheelkundige en medische zorg. Voor meer informatie over Lumineers facings, vul uw gratis offerteaanvraag in en een van onze assistenten belt u binnen 48 uur terug.Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Waarom een fineer aanbrengen?

De problemen die worden verholpen door deze hoes, die eruitziet als een echte tand, zijn talrijk. Deze omvatten:

tandheelkundige facings in belgië Aanpassing van tanduitlijning

De kleur van je tanden veranderen

De kleur van tanden kan veranderen en geel of donkerder worden als gevolg van medicatie (het nemen van hoge doses antibiotica), roken, voedingsmiddelen die pigmenten bevatten (thee, koffie, wijn, cola, commerciële sappen, enz.) of zelfs op natuurlijke wijze. Je kunt je tanden laten bleken, maar als dat niet genoeg is, zijn facings de oplossing voor jou.

Hun afstemming structureren

Het aanbrengen van tandheelkundige facings in België helpt ook om spleten tussen tanden te verminderen door ze te maskeren, waardoor het een vriendelijker alternatief is voor orthodontie. Het kan zelfs deze scheefstanden tussen tanden en kiezen compenseren en corrigeren (van voren en/of van opzij).

Corrigeer hun vorm

Wanneer tanden breken of te klein zijn, is het aan te raden om deze techniek te gebruiken om jezelf een stralende, harmonieuze glimlach te geven. De kaakchirurg zal je adviseren over de juiste maat en vorm van de facing die past bij de structuur van je tanden.
tandvernieuwing belgië voor en na Vormverandering van de tanden

De verschillende soorten fineer

Keramisch fineer

Zeer fijne keramische en Lumineers facings kunnen worden gebruikt om gebitsfouten te corrigeren die de harmonie van het gezicht in gevaar brengen. Ze kunnen ook worden gebruikt om de tint, vorm, grootte en positie van tanden te veranderen.

Composiet fineer

Composiet facings zijn gemaakt van kunststof (hars) en hebben het voordeel dat ze tijdens dezelfde afspraak met de glimlachspecialist worden gemaakt en aangebracht. Ze worden in één keer gemaakt en zijn over het algemeen goedkoper dan keramische exemplaren, maar ze gaan minder lang mee.

De te volgen procedure bij het aanbrengen van facings

Dit is een esthetische benadering. Voordat patiënten een behandeling ondergaan, moeten ze precies weten wat ze willen en hun wensen en verwachtingen aan hun tandarts uitleggen. Tijdens een eerste consult bespreekt hij de verschillende opties op basis van röntgenfoto’s, foto’s en vingerafdrukken. De smile design-expert maakt dan een mal om afdrukken van uw tanden te nemen en uw op maat gemaakte facings voor te bereiden. Ten tweede moeten de tanden worden voorbereid door trimmen en schrapen om de facings gemakkelijk te laten integreren (vooral als de tanden te dicht op elkaar staan) en om de hechting te verbeteren, omdat het glazuur is gladgemaakt. Ten derde wordt deze vrij delicate tandheelkundige behandeling uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en duurt het meer dan twee uur, hoewel de tijdsduur over het algemeen afhangt van het aantal facings dat op de tanden moet worden aangebracht en de schade aan het gebit. Voor een mooi, harmonieus resultaat moet de kaakchirurg snel handelen, want de lijm droogt snel, waardoor de hechting vrijwel onomkeerbaar is.

Wat zijn de voordelen van vaste gebitsschelpen?

De belangrijkste functie van tandheelkundige facings is het verbergen van gebreken aan de tanden. Maar ze bieden ook andere voordelen, zoals:
  • Ze zijn gemakkelijker te installeren.
  • Ze vereisen geen uitgebreide behandeling, alleen een kleine voorbereiding van de te behandelen tanden.
  • De procedure is eenvoudig, snel en pijnloos en kan bij de tandarts worden uitgevoerd.
Het resultaat is perfect voor helderdere tanden en een stralende, harmonieuze lach.

Krijg een stralende lach met tandheelkundige facings in Tunesië

Tandheelkundige facings Tunesië zijn in staat om de meeste soorten tandheelkundige problemen te corrigeren en je te voorzien van een prachtige nieuwe glimlach en een broodnodige toename in positiviteit. Patiënten die meer willen weten over facings in Tunesië en de kosten voor het aanbrengen ervan, kunnen contact opnemen met ons team van Medespoir-adviseurs voor een informatief gesprek. We bespreken met je of je een goede kandidaat bent voor tandheelkundige facings in Tunesië, evenals je gebitsproblemen en doelen, voordat we jouw unieke behandelplan opstellen. Vergeet niet om een kijkje te nemen naar de voor-en-na foto’s van andere patiënten die hun glimlach hebben verbeterd dankzij goedkope tandheelkundige facings in Tunesië. Aan de hand van deze foto’s kun je zien hoe je resultaten eruit zouden kunnen zien.

Voor-en-na foto’s van esthetische tandheelkundige behandeling: Lumineers tandheelkundige facings in België & Tunesië

Hieronder ziet u de resultaten van patiënten bij wie facings zijn aangebracht:
tandheelkundige facings België Resultaten voor en na fineer
tandheelkundige facings in belgië Keramische (of porseleinen) facings en tanden bleken
tandheelkundige facings in belgië Plaatsen van 4 facings om gebroken en versleten en versleten tanden