Dankzij MedEspoir, een agentschap dat gespecialiseerd is in de organisatie van medische en schoonheidsverblijven, komt u in contact met de meest prestigieuze klinieken in België, die streng geselecteerd zijn met het oog op uw veiligheid en welzijn.
Deze klinieken zetten zich in om diensten van hoge kwaliteit te leveren die voldoen aan de behoeften van elke patiënt die komt voor algemene of bariatrische cosmetische chirurgie, of gewoon voor een tandheelkundige behandeling of cosmetische geneeskunde.

Toepassing van de strengste normen

De zorg van onze partnerklinieken is betrouwbaar, veilig en persoonlijk. Deze klinieken passen de strengste Europese en internationale normen voor gezondheids-, milieu- en kwaliteitsbeheer toe (ISO 9001, 14001, OHSAS 18001) door middel van regelmatige trainingscursussen voor medisch en paramedisch personeel, gericht op de implementatie van het principe van voortdurende verbetering.

Klinieken voor cosmetische chirurgie België

medespoir belgiëDevis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Klinieken voor cosmetische chirurgie België

medespoir belgië

Chirurgen met bewezen vaardigheden en ervaren verplegend personeel

Onze partnerklinieken hebben zeer professioneel, bekwaam medisch en paramedisch personeel dat 24/7 klaarstaat om ervoor te zorgen dat je medische verblijf in België soepel verloopt.
Het team van esthetische chirurgen is hooggekwalificeerd, waarvan de meesten in het buitenland zijn opgeleid, en hecht veel waarde aan de kwaliteit van de geleverde zorg. Ze zijn ervaren en altijd bereid om naar hun patiënten te luisteren, zelfs na de operatie.

Een infrastructuur die de beste Europese klinieken waardig is

Al onze partner-esthetische klinieken zijn ruim en ultramodern en bevinden zich in chique, rustige wijken in de buurt van de luchthaven. Aan de ene kant hebben alle afdelingen voor algemene chirurgie, cosmetische chirurgie, bariatrische chirurgie en tandheelkundige chirurgie gespecialiseerde operatiekamers met geavanceerde, state-of-the-art apparatuur. De toegepaste chirurgische protocollen zijn namelijk modern en behandelaars zijn op zoek naar steeds minder invasieve technieken.
Aan de andere kant, het ziekenhuis blijft zorgvuldig voorbereid voor onze patiënten link :
comfort, veiligheid en rust. Elk van deze kamers is uitgerust met een televisie, airconditioning, telefoon, internetverbinding, eigen doucheruimte, compatibel met de behoeften van mensen met beperkte mobiliteit (PRM), enz.