PRP België injecties worden gebruikt voor esthetische en restauratieve doeleinden. Een zeer kleine hoeveelheid bloedplasma dat bij de patiënt is afgenomen, wordt verwerkt en vervolgens opnieuw ingespoten om de doffe teint van het gezicht te verjongen, het gezicht te verenigen, het huidweefsel te liften en het haar te verdichten.

PRP injectie prijzen België

De tarieven voor Europese patiënten zijn niet exorbitant hoog en veel goedkoper dan in Europa. Voor meer informatie over de exacte prijs van een PRP-sessie. Vul een aanvraag in voor een gratis offerte.

Wat is Vampire Lift?

Gezien de samenstelling van het bloed wordt PRP ook wel Vampire Lift genoemd (ook bekend als bloedplaatjes mesotherapie). Het is dus een facelift zonder chirurgie. Centrifugatie produceert 3 afzonderlijke bloedfasen:
  • Rode bloedcellen ;
  • Witte bloedcellen en bloedplaatjes ;
  • Plasma.
En voor deze esthetische medische behandeling heb je alleen het plasmadeel nodig om in het gezicht of het haar te injecteren.

injectie-prp-tunisia
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Wat zijn de voordelen en toepassingen?

Net als bij rimpelvullers wordt deze behandeling over het algemeen gebruikt om :

Verjong de gezichtshuid

Door de stamcellen te stimuleren die collageen- en elastinemoleculen aanmaken, gezien de rijkdom aan voedingsstoffen en sporenelementen zoals mineralen en vitaminen. Deze injecties kunnen ook worden gegeven in de hals, het decolleté en de handen, die gevoelig zijn voor de tekenen van veroudering. PRP is een echt alternatief voor een facelift.
prp België

Haaruitval bestrijden

Na zwangerschap en borstvoeding kunnen vrouwen last hebben van aanzienlijke haaruitval. Dit probleem kan worden verholpen met een paar PRP-sessies waarbij de esthetische arts (of dermatoloog) het plasma in de hoofdhuid injecteert.

Corrigeren van functionele restverschijnselen bij sporters

Peesblessures of peesontstekingen, die veel voorkomen bij sportblessures (of niet), kunnen worden gecorrigeerd met PRP. Hierbij wordt autoloog (van de patiënt zelf) bloedplaatjesrijk plasma in de betreffende pees geïnjecteerd. De bloedplaatjes in het fysiologische mengsel zorgen voor de regeneratie van beschadigd weefsel omdat ze groeifactoren bevatten (PDGF en bFBF).