Buikchirurgie maakt gebruik van liposuctie om een deel van de vetzakken in het buikgebied te verwijderen en het bestaande vet een nieuwe vorm te geven (liposculptuur) door het naar specifieke gebieden te verplaatsen en het te modelleren om ze opnieuw te definiëren. In de meeste gevallen is tumescente liposuctie de meest gebruikte techniek voor Abdominal Etching Belgium. De chirurg zal specifieke buikpatronen markeren op basis van de huidige spierspanning van de patiënt. De ontwerpen houden ook rekening met de natuurlijke rondingen van de buik voor een realistischer effect. Er worden kleine incisies gemaakt in de natuurlijke plooien, zodat er na de operatie geen zichtbare littekens zijn.

Prijslijst abdominaal etsen België

De prijs van abdominale etsen in België begint bij 3750 euro voor een all-inclusive verblijf van 6 dagen en 7 nachten. Vraag voor meer informatie over onze aanbieding voor abdominaal etsen een gratis, persoonlijke offerte aan

Buik etsen België
Buik Etsen Mannen & Vrouwen België
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Abdominale gravure: procedure en postoperatieve effecten

Alle buikoperaties worden poliklinisch uitgevoerd. De liposuctiemethode vereist algehele verdoving of sedatie en de hele procedure kan een uur duren. Resultaten zijn niet direct zichtbaar na Abdominal Etching, omdat de buik over het algemeen gezwollen en afgevlakt is. Dit zal binnen een paar weken verdwijnen. In de dagen na de operatie wordt een compressiekledingstuk aangebracht om de buik strak en stevig te houden. De meeste patiënten kunnen hun activiteiten binnen 1 tot 2 weken hervatten. Lichaamsbeweging moet worden beperkt totdat de chirurg anders adviseert. Al een paar dagen na de operatie merken patiënten het golvende effect aan de boven- en onderkant van de buik, dat lijkt op een gespierde, gespierde buik.

Wat je moet weten over abdominaal etsen

Wat wordt er behandeld met Abdominal Etching?

Abdominal Etching is een procedure die specifiek gericht is op de buikspieren om de contouren ervan te definiëren, waardoor het lijkt alsof het om “chocoladerepen ” gaat. De reden waarom het moeilijk is om dit effect te bereiken met normale lichaamsbeweging, is dat een bestendige vetlaag de spieren bedekt. Voor een bevredigend resultaat richt liposuctie zich op specifieke vetkussentjes om lijnen weg te beitelen en de spiertonus te benadrukken.

De juiste kandidaat

De beste kandidaten voor Abdominal Etching zijn mannen en vrouwen met minimale vetophopingen rond de buik en met gespierde spieren. Actieve mensen die moeite hebben met het definiëren van hun buikspieren zijn ideale kandidaten voor deze procedure. De chirurg meet de vetlaag, die niet groter mag zijn dan 2 centimeter wanneer deze wordt vastgeknepen. Als er een dikkere laag is, kan een eerste liposuctieoperatie worden aanbevolen of intensieve lichaamsbeweging totdat de vereiste afmetingen zijn bereikt.

Hoe werkt het?

Abdominale etsprocedure België
Abdominale etsprocedure België
Abdominale Ets wordt uitgevoerd met behulp van tumescente liposuctie. De procedure is minimaal invasief en vereist incisies van slechts 1 tot 2 mm lang. Hierdoor kan de canule worden ingebracht en kunnen wonden gemakkelijk worden verborgen. Liposuctie richt zich op een dun laagje vet en zacht weefsel en de chirurg manipuleert de interne structuren om het gewenste gebeeldhouwde uiterlijk te bereiken.

Genezing

Dit is een minimaal invasieve procedure, dus de incisies zijn erg klein. De chirurg maakt incisies om de canule in te brengen in de buurt van het tepelhof, de navel of langs de natuurlijke plooi van de buik. Met de juiste zorg zullen de incisies vervagen en geleidelijk onmerkbaar worden.