Vanwege de vele voordelen die VASER-liposuctie of ultrasone liposuctie in België te bieden heeft, is het geen wonder dat het de laatste jaren een steeds populairdere keuze voor liposuctie is geworden. Met lagere kosten, snellere hersteltijd en minder pijn kiezen veel mensen voor VASER-liposuctie in plaats van meer traditionele liposuctiemethoden.

Voordelen van VASER-liposuctie

De meest voor de hand liggende reden voor de populariteit van VASER-lipo is dat het heel weinig tijd kost om te herstellen van de procedure. Omdat VASER-lipo een niet-invasieve vorm van cosmetische chirurgie zijn veel patiënten binnen een paar dagen weer terug bij af.

vaser-lipo-belgië
Vaser lipo België

VASER-liposuctie is ook populair omdat patiënten de hele fase van de procedure volledig wakker en bij bewustzijn kunnen ondergaan. Omdat er geen algehele narcose nodig is, brengt de procedure minder risico’s en complicaties met zich mee voor patiënten dan operaties waarbij patiënten verdoofd moeten worden.
Een ander voordeel van de VASER-behandeling in België is dat deze minder pijn veroorzaakt dan andere, meer conventionele liposuctie-technieken die bekend staan als chirurgie. Daardoor kunnen veel patiënten de kliniek bijna net zo gemakkelijk verlaten als ze binnenkwamen.
De meerderheid van de patiënten voelt niets tijdens de VASER Lipo-behandeling. Natuurlijk hebben patiënten, zoals altijd wanneer ons lichaam een trauma oploopt, last van lichte pijn en blauwe plekken terwijl het lichaam zich herstelt.Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Liposuctie prijzen Vaser België

De prijs van Vaser Lipo is all-inclusive. Het omvat de honoraria van de chirurg en anesthesist, de kliniek en accommodatie. Als je in één sessie een Vaser-liposuctie op verschillende delen van je lichaam wilt ondergaan, vraag dan een persoonlijke offerte aan.
Type liposuctiePrijzenBlijf
Vaser LiposuctieVanaf €2.6504 nachten en 5 dagen

Verloop van een VASER liposuctie-operatie in België

VASER liposuctie pakt vetcellen aan met behulp van ultrasone technologie. Met behulp van ultrasone geluidsgolven worden de vetcellen opgebroken en vervolgens uit het lichaam gezogen via een dunne buis of canule. Deze ultrasone liposuctie techniek laat vitale structuren zoals bindweefsel, zenuwen en bloedvaten ongemoeid, waardoor de behandelde gebieden veel sneller herstellen. VASER-liposuctie verschilt van traditionele liposuctiemethoden doordat het vet kan verwijderen uit lichaamsdelen waar conventionele methoden dat niet kunnen. Hierdoor is het ideaal voor de gevoeligere delen van het lichaam, zoals de bovenarmen, binnenkant van de dijen, kin en nek. Chirurgie voorvetverwijdering met ultrageluid stelt plastisch chirurgen ook in staat om het lichaam te modelleren op een manier die onmogelijk is met traditionele methoden.

Postoperatieve follow-up van vaser-liposuctie

In de meeste gevallen zie je direct resultaat. VASER Lipo veroorzaakt minder blauwe plekken en zwelling dan andere opties. Blauwe plekken en zwellingen verdwijnen meestal pas na 1 tot 3 maanden. Sommige mensen maken zich echt zorgen over hun zwelling en als die abnormaal wordt, is het een goed idee om een chirurg te raadplegen. Maar maak je geen zorgen over de zwelling, want die verdwijnt meestal binnen 4 maanden. Kies voor compressiekleding zoals geadviseerd door je chirurg om het genezingsproces te versnellen. Enkele van de meest voorkomende bijwerkingen van dit type liposuctie zijn kleine blauwe plekken en verminderde zwelling. Maar de voordelen zijn veel groter dan de bijwerkingen. Het verwijdert niet alleen overtollig vet van je lichaam, maar maakt je huid ook strakker.

Verwachte resultaten na Vaser-liposuctie

Mensen die er een gezonde levensstijl op nahouden na een Lipo VASER-behandeling komen over het algemeen niet aan. Als je je houdt aan een basisoefeningenprogramma, een evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl, zul je niet aankomen. VASER Lipo kan over het hele lichaam worden gebruikt, maar de resultaten zijn het beste te zien in gebieden zoals de mannelijke borsten, love handles of gebieden die eerder met liposuctie zijn behandeld.
liposuctie-vaser-dijen-paard-broeken
Resultaten van Vaser-liposuctie op dijen, zadeltassen en heupen