Tandglazuur is, net als elk ander orgaan in het menselijk lichaam, onderhevig aan veroudering. Het betaalt de prijs voor het verstrijken van de tijd, voor externe agressies zoals de zuurgraad van bepaalde voedingsmiddelen, roken, koffie, thee en wijn, en vooral voor onze algemene levensstijl. Naast tandheelkundige chirurgie of tandheelkundige implantologie is bleken in België de ideale oplossing voor verbluffend witte tanden voor iedereen die lijdt aan depigmentatie van het tandglazuur.

Tanden bleken: een effectieve oplossing voor een stralende lach

Via MedEspoir brengen wij u rechtstreeks in contact met een deskundige kaakchirurg die uw geval zal onderzoeken. Hij zal je dan adviseren over de beste methode en afhankelijk van de conditie van je tanden kan hij de effectiviteit van deze methode in jouw geval bevestigen of je de weg wijzen naar het aanbrengen van Belgische tandheelkundige facings.

Prijzen bleken tanden België

Bleken in België kost drie keer niets. Afhankelijk van de staat van je tanden en de gebruikte methode variëren de prijzen, maar ze liggen altijd 60% lager dan in Europa in het algemeen en België in het bijzonder. Vul voor een gedetailleerde prijsopgave het formulier in de rubriek Gratis prijsopgave in en u ontvangt binnen 48 uur een antwoord van een van de medewerkers van MedEspoir. Deze assistent beheert je dossier, geeft je details over je verblijf en beantwoordt al je vragen.

Tandheelkundige zorg

Prijzen

Tandbleken

Vanaf €400 + verblijf
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Welke technieken worden gebruikt voor het bleken van tanden in België?

Er zijn in principe twee technieken om tanden op een zachte, niet-invasieve manier te bleken.

tanden bleken in belgië

Behandeling van blekende tanden: laserbehandeling

Om te beginnen brengt de tandarts een pasta op basis van carbamideperoxide aan op de tanden. In zuivere vorm heeft het de vorm van witte kristallen of kristallijn poeder: het is oplosbaar in water en bevat ongeveer 35% waterstofperoxide. Het is ook gevoelig voor warmte. De behandelaar stelt de tanden van de patiënt dan bloot aan een laser, waardoor het reinigingsmiddel het tandglazuur kan binnendringen. Het licht stimuleert de poriën van de tand, waardoor het product beter kan binnendringen. Voor een nog langduriger resultaat kan de tandarts deze methode combineren met de mondstuktechniek die hieronder wordt uitgelegd.

De mondschaal: een poliklinisch tandbleekprotocol

Er wordt een onderscheid gemaakt tussen het bleken aan de stoel, dat alleen in de tandartspraktijk wordt uitgevoerd, en het poliklinisch bleken, dat eerst bij de arts wordt uitgevoerd en daarna thuis wordt voortgezet. Tijdens een eerste afspraak maakt de tandarts een afdruk van de tanden van de patiënt, die gebruikt wordt om het mondstuk te maken. Dit laatste is niets meer dan een tijdelijke tandheelkundige voorziening. Het heeft de vorm van een gebitsbeschermer. Het is ontworpen om een tandglazuurblekende gel in te doen, niemand minder dan carbamideperoxide (afgeleid van waterstofperoxide H₂O₂, maar in een lagere concentratie). De patiënt moet het over het algemeen minstens zes tot zeven uur dragen gedurende een periode van tien nachten na de eerste sessie bleken met een laser bij de tandarts. De tandarts brengt eerst een gel aan op de tanden en stelt ze vervolgens bloot aan een blauw licht dat in wisselwerking met de waterstofperoxide een verbluffend resultaat oplevert.
tanden bleken in België

Welk advies moet je opvolgen om je tanden wit te houden?

Gezonde voeding is de sleutel tot een goede gezondheid in het algemeen en een gezonde mond in het bijzonder. Het is bekend dat het drinken van koffie, rode wijn en thee bijdraagt aan het geel worden van tanden. In feite zijn alle stainingproducten in combinatie met roken niet goed voor de witheid. Om je glimlach sprankelend en stralend te houden, en je tanden wit, raden we je dus sterk aan om bovenstaande dranken en roken te vermijden.

Vragen en antwoorden : Bleken van tanden België

In dit gedeelte wordt verslag gedaan van de meest gestelde vragen door internetgebruikers om hun ideeën over deze cosmetische tandheelkundige behandeling te verduidelijken:

Hoeveel bleekbeurten heb ik nodig?

De noodzaak van één of meerdere sessies voor het bleken van je tanden hangt af van je individuele mondhygiëne. Als je bijvoorbeeld veel koffie of tabak gebruikt, kun je na 2 tot 3 maanden terugkomen naar de praktijk. Als je deze dranken daarentegen niet drinkt, raden we een tweede sessie aan na 6 maanden. Het is mogelijk om afspraken voor één of meerdere sessies voor het bleken van de tanden uit te stellen, afhankelijk van de behoeften van de patiënt, als deze een nog stralender resultaat wil.

Mijn tanden zijn al heel licht, kan ik ze nog witter maken?

We raden dit sterk af, want ook al heeft de gel die gebruikt wordt voor het bleken geen schurende werking, het kan niet meer bleken dan de natuurlijke kleur van je tanden.

Mijn tanden zijn gevoelig. Is dit riskant?

In zeldzame gevallen hebben sommige mensen last van gevoelige tanden in de 24 uur na de behandeling. Mensen die al last hebben van gevoelige tanden veroorzaakt door trauma, zoals recent gebarsten tanden, microgebarsten tanden, onbehandelde gaatjes, losse vullingen en blootliggende wortels, kunnen na de behandeling last hebben van verhoogde of langdurige gevoeligheid.

Wat zijn de voordelen van tanden bleken in België?

Naast de hoogwaardige tandheelkundige chirurgie en cosmetische tandheelkunde geniet België een gouden reputatie die het resultaat is van een succesvolle samenwerking tussen de tandheelkundige klinieken, tandartsen en assistenten van het agentschap MedEspoir. Hierdoor kunnen Franstalige patiënten, waaronder Belgen, genieten van uitstekende diensten. Als je cosmetische chirurgie, algemene chirurgie of obesitaschirurgie ondergaat, kun je bovendien profiteren van gratis tanden bleken en een all-inclusive verblijf na de operatie.

Enkele voor/na-foto’s: witte tanden

Op deze afbeeldingen kunt u de resultaten zien van patiënten die cosmetische tandheelkunde in België gebruiken: whitening als voorbeeld.

Geval 1

bleken voor en na De witmethode biedt uitstekende, langdurige resultaten

Geval 2

tanden bleken in belgië voor en na Tanden bleken: na een bleekbehandeling
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.