Alopecia of kaalheid is een aangeboren pathologie die nauw samenhangt met de overvloedige afscheiding van androgene hormonen zoals testosteron en GN-RH (Gonadotropin-releasing hormone). Het directe gevolg van deze hormonale onbalans is haaruitval in verschillende mate.
Het aanbrengen van haarlotions of fytotherapeutische producten zoals essentiële oliën is niet effectief als katalysator voor haargroei. Om dit te verhelpen is er maar één oplossing die is goedgekeurd door internationale medische instanties, namelijk DHI haartransplantaties.
Haartransplantatie in België is een littekenvrije haarchirurgie voor mannen die perfect wordt beheerst door onze chirurgen, die kosten noch moeite sparen om een resultaat te leveren dat voldoet aan de verwachtingen van hun patiënten.

DHI België entprijs

Haartransplantatie techniekHaartransplantatie FUE DHI / FUE SAFFIRFUT haartransplantatie
Haartransplantatie prijzen België
Vanaf €2.100 + verblijfVanaf €1800 + verblijf
DHI België

medespoir belgiëDevis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

prijs van haartransplantatie en kaalheid behandeling zonder littekens

medespoir belgië

DHI België transplantatie procedure

Een preoperatief medisch consult is nodig om de juiste transplantatiemethode te bepalen. Het gaat altijd gepaard met biologische en radiologische tests om er zeker van te zijn dat de patiënt in goede gezondheid verkeert.
Voor dit type cosmetische chirurgie is de verdoving vaak algemeen of plaatselijk, samen met de toediening van kalmerende middelen. De procedure voor een haartransplantatie in België is voornamelijk gebaseerd op het verwijderen van grafts uit een haarlijn in de nek.
Gekwalificeerde medisch assistenten selecteren de juiste grafts die bestaan uit 3 tot 5 haren. Er wordt dan een rigoureuze incisie gemaakt aan de bovenkant van de schedel om de microtransplantaten in te wortelen.
Aan het einde van de operatie worden de wonden geheeld met zeer fijne, niet-absorbeerbare hechtingen.

Postoperatieve follow-up DHI transplantatie België

Toen de patiënt na één dag ziekenhuisopname uit de kliniek werd ontslagen, werden blauwe plekken en zwellingen geconstateerd. Er wordt ook osteocutane trek gevoeld.
Opgemerkt moet worden dat deze ongewenste effecten geen reden tot zorg zijn, omdat ze eenvoudigweg kunnen worden verlicht door pijnstillers toe te dienen.
Bovendien moet tijdens de rustperiode een compressieverband en een compressiedrain worden gedragen om te voorkomen dat infecties het genezingsproces vertragen.
In het bijzonder is blootstelling aan UV-stralen verboden gedurende de eerste 15 dagen na de operatie.

Resultaten van een DHI-transplantatie

De resultaten zijn spectaculair vanaf de zesde maand. De enten vallen dan af en worden vervangen door nieuwe capillaire groei, die wordt gekenmerkt door zijn persistentie. Het gebruik van zachte shampoos op basis van natuurlijke producten kan hun wortels alleen maar versterken.

DHI België transplantatie testimonial

getuigenissen cosmetische chirurgie

“Ik had besloten om iets aan mijn terugwijkende haarlijn te doen. Allereerst raadpleegde ik op internet verschillende websites van chirurgen en klinieken, die uitleg gaven over de verschillende technieken die worden gebruikt om kaalheid te corrigeren. Nadat ik veel informatie had verzameld, maakte ik mijn eerste inschatting. Daarna heb ik mijn eerste haartransplantatie ondergaan. Wat ik je nu kan vertellen is dat het resultaat heel natuurlijk is (ik had eerst mijn twijfels). Ik denk erover om in de nabije toekomst nog een haartransplantatie te laten doen.

Patrick 61 jaar oud

chirurgie-esthetiek-belgiek

medespoir belgië
Klinieken voor cosmetische chirurgie België

Cosmetische chirurgie België procedures en prijzen

Klinieken voor cosmetische chirurgie België

Veelgestelde vragen over haartransplantatie in België

Waarom verliezen we ons haar met de jaren?

Dagelijkse haaruitval en -vernieuwing is een normaal fenomeen omdat haar een cel is die zichzelf moet vernieuwen. Overmatig en niet-verlengbaar haarverlies kan echter een waarschuwingssignaal zijn voor het begin van kaalheid.
of alopecia.

Wat zijn de verschillen tussen kaalheid en alopecia?

Dermatologen verwijzen naar alopecia als toegenomen haaruitval, die erfelijk kan zijn, te wijten kan zijn aan een defect (brandwond, kanker, enz.) of te wijten kan zijn aan de aanwezigheid van een parasiet. Kaalheid is een puur mannelijk probleem dat mannen treft.
ongeveer 70% van de mannen.

Kunnen alleen mannen hun haar verliezen?

Nee. Vrouwen kunnen ook hun haar verliezen als gevolg van verschillende van de hierboven vermelde problemen en kunnen ook haartransplantaties ondergaan.

Wat bedoelen we met een haarcyclus?

Net als alle cellen in het menselijk lichaam is ook haar levend en heeft het een levenscyclus die bekend staat als de “haarcyclus”, die tussen de 3 en 5 jaar duurt. Gemiddeld herhaalt de cyclus zich 20 tot 30 keer tijdens het leven van een man, waarbij
In wezen 3 fasen: anageen, katageen en telogeen. Haar wordt echter niet tegelijkertijd geboren en sterft af om het in evenwicht te houden.

Wat is haarmicrografting?

Dit is een herverdeling van haar van de kruin naar kale gebieden. Samen met gynaecomastiechirurgie zijn haarimplantaten de populairste cosmetische chirurgie voor mannen.

Hoe wordt een haartransplantatie uitgevoerd?

De kruin is het deel van de hoofdhuid met haar dat waarschijnlijk niet uitvalt. Plastische chirurgen en dermatologen zijn op het briljante idee gekomen om dit haar autografting toe te passen op het kale gedeelte van het hoofd. Het resultaat is langdurig
en heel natuurlijk.

Wat is het verschil tussen FUT en FUE DHI?

Dit zijn twee haartransplantatietechnieken. Bij FUT worden 4 haarunits uit stroken van de hoofdhuid getransplanteerd. Bij FUE, afgeleid van FUT, worden de haren één voor één getransplanteerd.

Wat is Sapphire FUE?

Dit is de FUE haartransplantatie techniek maar met het gebruik van een saffiermes (edelsteen) in plaats van een stalen mes wanneer de chirurg incisies wil maken in de plaats waar de grafts zullen komen. Dankzij het gebruik van SAFFIR FUE
om microkanalen te creëren in het ontvangende gebied, vormen zich minder korsten aan de basis van de implantaten en is de hersteltijd zeer kort.

Heb ik zichtbare littekens na deze operatie?

Nee. Alle littekens worden gecamoufleerd in de hoofdhuid en verdwijnen geleidelijk. Het geïmplanteerde haar valt ook uit en groeit na 3 tot 6 weken weer aan. Vraag voor meer informatie
je gratis offerte voor een kaalheidsbehandeling in België.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.