Cosmetische vaginale chirurgie in België omvat een aantal chirurgische ingrepen om het uiterlijk van de genitaliën van een vrouw te verbeteren.

Sommige vrouwen beweren dat de grootte of vorm van hun vagina of uitwendige genitaliën hen of hun partners belemmert in het bereiken van volledige seksuele bevrediging, wat kan verklaren waarom de vraag naar vaginale chirurgie wereldwijd toeneemt.

Prijzen vaginale esthetische chirurgie België en Tunesië

Welke vaginale cosmetische chirurgie je ook overweegt in Tunesië, Clinique Medespoir Tunisie biedt je een voordelig all-in tarief.

Om meer te weten te komen, stuur ons online een aanvraag voor een gratis offerte en we sturen je zo snel mogelijk alle details die je nodig hebt.

intieme chirurgie vrouwen België en Tunesië
Intieme chirurgie voor vrouwen in België

medespoir belgiëDevis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

intieme chirurgie vrouwen België en Tunesië

medespoir belgië

Cosmetische vaginale chirurgie: welke technieken zijn beschikbaar?

Tegenwoordig kan een aantal technieken worden overwogen om vaginale onesthetiek te verhelpen, waarvan de populairste labiaplastie (labiale reductie) en vaginoplastie zijn.

Andere chirurgische ingrepen om de vagina esthetischer te maken zijn een clitorale bonnetverkleining en een grote schaamlipcorrectie.

Labiaplastie België

Een labiaplastie in België, ook wel nymphoplastie genoemd, is een chirurgische ingreep waarbij de vergrote kleine schaamlippen worden verkleind.

Er zijn een aantal redenen waarom vrouwen voor deze operatie kiezen, waaronder pijn door het draaien en trekken aan de schaamlippen tijdens het fietsen of tijdens geslachtsgemeenschap, jeuk, irritatie, …

Procedure voor labiaplastie

De operatie kan worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving met sedatie of onder algehele narcose. De procedure duurt tussen 45 minuten en 1 uur.

Tijdens de operatie verwijdert de plastisch chirurg het overtollige weefsel. Overmatige plooien in het clitorale kapje kunnen tegelijkertijd worden verminderd.

De hechting wordt meestal uitgevoerd met resorbeerbare hechtingen.

Na nymfoplastie

Het is raadzaam om na de operatie een week vrij te nemen van het werk om de zwelling te helpen verminderen. De patiënt moet zich gedurende 4 weken na de operatie onthouden van geslachtsgemeenschap.

In de meeste gevallen is het resultaat van de labiaplastie bevredigend, maar de patiënt moet 2 maanden wachten om het uiteindelijke resultaat te kunnen beoordelen.

Vaginoplastiek in België

Vaginoplastiek in België is een ingreep waarbij de vagina strakker wordt gemaakt.

Na een of meer bevallingen kunnen vrouwen last krijgen van uitgerekte weefsels en spierafscheiding, wat kan leiden tot seksuele disfunctie.

Vaginoplastiek procedure

Vaginale plastische chirurgie wordt meestal uitgevoerd onder algehele narcose en duurt gemiddeld 1 uur.

Bij de ingreep wordt overtollige huid aan de binnenkant van de vagina verwijderd en worden de weefsels strakgetrokken met sterke hechtingen. Nadat het vaginakanaal is strakgetrokken, wordt de slijmvlieshuid gesloten met hechtingen.

intieme chirurgie vrouwen België en Tunesië

medespoir belgië
intieme chirurgie vrouwen België en Tunesië

medespoir belgië

Na vaginoplastiek

De plastisch chirurg kan de patiënt aanraden om een of twee weken te rusten na de vaginoplastiek.

De patiënte kan wat pijn ervaren, wat verlicht kan worden door pijnstillers te nemen, en het is haar verboden om geslachtsgemeenschap te hebben gedurende zes weken.

Het resultaat is een nauwer vaginaal kanaal, wat de seksuele bevrediging kan verbeteren.

Verkleining van de clitorale bonnet

Deze ingreep wordt vaak uitgevoerd in combinatie met een nymphoplastiek. Het vermindert overmatig plooien van het clitorale kapje.

Tijdens een labiaplastie (verkleining van de kleine schaamlippen) kunnen overtollige plooien een overmatige bolling veroorzaken. Het verkleinen van de clitoriskap helpt om de vrouwelijke genitaliën een evenwichtig uiterlijk te geven.

Procedure voor reductie van de clitoris bonnet

Deze operatie wordt meestal uitgevoerd tijdens een labiaplastiek, dus wordt dezelfde soort verdoving gebruikt.

De plastisch chirurg voert een excisie uit in het verlengde van de labiaplastie. De hechting wordt meestal uitgevoerd met resorbeerbare hechtingen.

Resultaat van een clitorale bonnetverkleining

Wanneer een schaamlipcorrectie wordt gecombineerd met een verkleining van de clitoriskap, zien de geslachtsdelen van de patiënt er evenwichtiger uit.

Lipvergroting in België

Wanneer de grootte van de grote schaamlippen groter is dan normaal, veroorzaken ze vaak ongemak tijdens activiteiten zoals fietsen.

Een labia majoraplasitia in België is een chirurgische ingreep om de buitenste schaamlippen met haartjes te verkleinen.

Procedure voor grote lipoplastie

De keuze van de verdoving (plaatselijk of algemeen) hangt af van de hoeveelheid weefsel die moet worden verwijderd.

De plastisch chirurg verwijdert overtollig weefsel. In het geval van atrofie van vetweefsel wordt na liposuctie opnieuw autoloog vet geïnjecteerd. De hechting wordt meestal uitgevoerd met resorbeerbare hechtingen.

Na een grote lipoplastie

Postoperatieve voorschriften voor een labia majoraplastie zijn dezelfde als voor een labiaplastie.

De resultaten:

  • Strakkere kleine schaamlippen.
  • Verbetering van het hangende uiterlijk van de grote schaamlippen.

Deze verschillende chirurgische procedures zijn ontworpen om het natuurlijke, meer esthetische uiterlijk van de genitaliën van een vrouw te herstellen en brengen geen grote complicaties met zich mee.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.