Een dijlift in België is een esthetische chirurgische ingreep om overtollige huid van de binnenkant van de dijen te verwijderen. Het heet cruroplastie of dermolipectomie dermolipectomie. Dijbeenchirurgie wordt over het algemeen uitgevoerd bij patiënten die lijden aan verslapte dijbeenhuid en/of verlies van huidelasticiteit. Een dijlift in België hervormt de vorm van de dijen door overtollige huid te verwijderen, waardoor de patiënt een gladdere huid en een harmonieuzer figuur krijgt.

Dijlift prijzen België

Overweeg je een femurlift? In België kun je terecht als je je dijen er jeugdiger uit wilt laten zien tegen een lagere prijs. Profiteer van een complete verzorging door te kiezen voor een dijlift in België met Medespoir om uw dijen te verstevigen! Onze esthetische kliniek biedt voordelige all-in tarieven voor patiënten die een cruroplastie willen ondergaan in België. Aarzel niet om online een gratis offerte aan te vragen voor meer informatie over deze all-inclusive prijs.
DijbeenliftPrijzenBlijf
Lift binnendijbeen1800€5 nachten/6 dagen

dijbeenlift België
Dijlift België
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Wat zijn de indicaties voor een dijlift?

Een dijlift is geïndiceerd wanneer de patiënt lijdt aan :
 • Verlies van elasticiteit in de crurale huid.
 • Slappe huid op de dijen.
Deze chirurgische procedure is niet bedoeld om overtollig vet van de dijen te verwijderen, omdat het overtollige vet wordt verwijderd door liposuctie . Daarom kan in sommige gevallen een dijlift worden gecombineerd met liposuctie om de dijen van de patiënt beter te modelleren.

Wie kan een dijlift krijgen?

Patiënten die een beter resultaat kunnen verwachten van een femurlift moeten :
 • Vóór de operatie een relatief stabiel gewicht hebben;
 • Overtollig zacht weefsel in de dijen;
 • In goede gezondheid verkeren (de patiënt mag geen gezondheidsproblemen hebben die het herstel zouden kunnen belemmeren of het risico van de operatie zouden kunnen vergroten);
 • Niet roken of een maand voor de operatie stoppen met roken.

Pre-operatieve voorschriften

Voor de datum van je dijbeenplastiek is het raadzaam om naar je plastisch chirurg te gaan, zodat hij je enkele noodzakelijke voorschriften kan geven, waaronder :
 • Stoppen met roken voor rokende patiënten.
 • Een verbod op het nemen van aspirine, ontstekingsremmers, enz.
Afhankelijk van het geval en de medische voorgeschiedenis van elke patiënt kan de chirurg aanbevelen dat de patiënt bepaalde medische onderzoeken ondergaat, als dit natuurlijk nodig blijkt te zijn.

Wat zijn de stappen van een dijlift?

Een crurale operatie omvat de volgende stappen:

Fase 1: Verdoving

Dijbeenlifts kunnen onder algehele narcose of plaatselijke verdoving worden uitgevoerd. De anesthesist kiest in overleg met de chirurg en de patiënt het type verdoving dat moet worden toegediend.

Stap 2: Incisie

De te maken incisies variëren afhankelijk van het te behandelen deel van de dijen (binnen- of buitenkant) en de voorkeuren van de patiënt en de chirurg.
 • Inwendige dijlift incisie
Bij één techniek, die wordt gebruikt voor een dijlift, wordt een incisie gemaakt die zich uitstrekt van de liesplooi tot de achterkant van het dijbeen. Een andere techniek verwijdert overtollige huid vanaf de lies tot aan de knie door een incisie te maken langs het kruis. Je kunt ook kiezen voor een minimaal invasieve binnenste dijlift. Hierbij wordt alleen een incisie gemaakt in de liesstreek. Je plastisch chirurg zal bepalen wat voor jou geschikt is.
 • Incisie voor externe dijlift
Om de contouren van de buitendij te verbeteren, kan het nodig zijn om een incisie te maken rond de volgende gebieden: de lies, de heup en de rug. Bij sommige technieken worden de incisies over het algemeen op strategische plaatsen geplaatst waar ze verborgen kunnen worden door bepaalde soorten kleding en zwemkleding.

Stap 3: Wonden hechten

Er worden diepe hechtingen gemaakt in de onderliggende weefsels om ervoor te zorgen dat de nieuwe contour van de dijen goed gedefinieerd is.

Postoperatieve zorg

 • De dijlift is postoperatief licht pijnlijk. Patiënten kunnen de pijn verlichten door pijnstillers te nemen.
 • Kneuzingen en oedeem kunnen optreden na femorale chirurgie.
 • Een ziekteverlof van enkele weken is vereist.
 • Na de operatie moet je ten minste een maand wachten voordat je sportactiviteiten kunt hervatten.
Het opvolgen van de postoperatieve instructies van je arts is de sleutel tot het succes van je operatie.

Resultaten dijlift

De verbetering van de dijcontouren van de patiënt is direct zichtbaar na de dijlift in België. Maar je moet zes maanden tot een jaar wachten om het eindresultaat te kunnen beoordelen. Na een dijlift is de kwaliteit van de huid op de dijen zichtbaar verbeterd, is overtollige huid behandeld en zijn de dijcontouren van de patiënt hervormd.
Foto's van dijliftresultaten België
Foto’s van dijliftresultaten België

Meer informatie over dijliften in België (FAQ)

Er zijn veel dingen die je moet overwegen voordat je overgaat tot cosmetische dijbeenchirurgie, cruroplastie , en hieronder vind je een lijst met veelgestelde vragen van dijbeenliftpatiënten die nuttig zijn bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Wat is een dijliftoperatie?

Een dijliftoperatie wordt technisch een dijplastie genoemd en is een chirurgische techniek om losse, verslapte huid en overtollig vet aan beide zijden van de dijen te corrigeren. Er zijn veel redenen waarvoor iemand kiest voor een dijlift, zoals de effecten van de zwaartekracht, die ervoor zorgen dat onze dijen er slap en slap uitzien naarmate we ouder worden. Gewichtsschommelingen hebben ook invloed op het dijgebied, waardoor de dij de neiging heeft om gewicht te verliezen. overtollige vetophopingen en slechte huidelasticiteit. Een dijlift hervormt de vorm van de dijen door huid en vet te verwijderen, wat resulteert in een gladdere huid en beter geproportioneerde contouren van de dijen en onderbuik. lichaam.

Hoe wordt een dijlift uitgevoerd?

Bij een dijlift wordt een combinatie van chirurgische excisietechnieken gebruikt om overtollige verslapte huid en ongewenste vetophopingen te verwijderen, voordat de resterende huid wordt strakgetrokken en gesloten.

Laat een dijlift zichtbare littekens achter?

Een dijliftoperatie laat littekens achter, maar deze zitten meestal op onopvallende plaatsen die gemakkelijk met kleding kunnen worden gecamoufleerd. Als je een dijlift overweegt, Littekens zijn iets waar je rekening mee moet houden, hoewel de meeste patiënten littekens verkiezen boven overtollig vet, verslapte huid en los weefsel.

Zijn de resultaten van mijn dijlift blijvend?

De initiële verbeteringen van je dijlift zouden blijvend moeten zijn, zolang je een stabiel lichaamsgewicht houdt en een gezonde levensstijl hanteert. Een dijlift kan het verouderingsproces niet stoppen. Als we ouder worden, zijn bepaalde veranderingen onvermijdelijk.

Zijn er risico’s verbonden aan een dijlift?

Zoals bij alle chirurgische ingrepen zijn er inherente risico’s verbonden aan een dijliftoperatie en uw chirurg zal deze tijdens uw consult met u bespreken. Mogelijke complicaties zijn onder andere infectie, overmatige littekenvorming, bloeding, vochtophoping, gevoelloosheid, blauwe plekken en ongemak, die onder controle kunnen worden gehouden met medicatie.

Waarom zou ik een dijlift laten doen?

Je moet een dijlift overwegen als je dat wilt:
 • Verbeter de bobbelige huid op je dijen
 • Vetophopingen, weefsel en overtollige huid van je dijen verwijderen
 • Contour je dijen
 • Krijg normalere dijen

Hoe lang duurt een dijliftoperatie?

De tijd varieert van patiënt tot patiënt, maar over het algemeen duurt een dijlift 2 tot 3 uur.

Moet ik de nacht in de kliniek doorbrengen?

In de meeste gevallen verblijft u minstens één nacht in de kliniek en wordt u voor de rest van uw verblijf begeleid door een assistente van Medespoir.

Hoe is het herstel na een dijlift?

Het herstel van een dijlift varieert afhankelijk van het genezingsvermogen van de patiënt en kan tot zes weken duren. U moet gedurende enkele weken een compressiekledingstuk dragen om de zwelling te verminderen en het draagcomfort te verhogen. een goed herstel. Bij het verlaten van de kliniek krijg je specifieke follow-up instructies en tijdens je postoperatieve afspraken zal je chirurg je informeren wanneer je klaar bent om je normale routine te hervatten.

Kan ik mijn dijlift combineren met andere ingrepen?

Veel patiënten kiezen ervoor om hun dijlift in België te combineren met andere ingrepen, waaronder liposuctie, bilvergroting, armlift en buikwandcorrectie. Tijdens je consult met je chirurg, Na een grondig onderzoek van de gebieden die je wilt corrigeren, zal hij bepalen welke ingrepen je kunt combineren met je dijlift in België.

Wanneer kan ik weer lopen na mijn dijlift?

Na uw dijliftoperatie moet u elke dag lopen om te voorkomen dat er bloedstolsels in uw benen ontstaan en naarmate u geneest, kunt u actiever worden.

Worden de geopereerde gebieden strakker na de operatie?

De incisieplekken zullen strakgetrokken en gezwollen zijn en tijdens deze eerste genezingsperiode is het belangrijk dat je de geopereerde gebieden niet probeert te rekken of te oefenen. Na verloop van tijd mag je geleidelijk activiteiten waaraan je gewend bent, zolang je het genezingsproces niet verstoort.

Hoe lang zal de zwelling aanhouden?

Postoperatieve zwelling verdwijnt geleidelijk na een periode van 4 tot 6 maanden. Je kunt ook gevoelloze plekken op je dijen voelen. Dit zal over een aantal maanden geleidelijk verdwijnen.

Wanneer kan ik weer aan het werk?

Afhankelijk van de aard van je beroepsactiviteit moet je over het algemeen minstens 10-14 dagen wachten om weer aan het werk te gaan (als je zittend werk doet) en voor inspannend werk waarbij je zware voorwerpen moet tillen, moet je Reken 6-8 weken voor herstel.

Wanneer kan ik sporten?

Iedereen is anders, maar de meeste patiënten mogen minstens 6 tot 8 weken niet aan aerobe lichaamsbeweging doen, zoals aanbevolen door uw chirurg.

Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen als ik de kliniek verlaat?

Medespoir zorgt voor een begeleider die al uw reisarrangementen en bezoeken regelt. Overmatige beweging moet worden vermeden om de hersteltijd te versnellen. Voordat je de kliniek verlaat, krijg je specifieke instructies over hoe je goed voor jezelf kunt zorgen voor een goed herstel en een optimaal resultaat.

Zullen mijn dijen er perfect uitzien na een dijlift?

Je chirurg bespreekt je verwachtingen tijdens je consultatie om te bepalen of je doelen haalbaar zijn.