Hyaluronzuur is een natuurlijk element voor het menselijk lichaam. Het menselijk lichaam maakt elke dag gemiddeld 5 gram hyaluronzuur aan wanneer huidweefsel wordt vernieuwd. Dit zuur komt voor in gewrichten, kraakbeen, het oog en de lederhuid; het beschermt de opperhuid door uitdroging van de huid te voorkomen. Het wordt gebruikt in veel cosmetische producten.

Wat is een hyaluronzuurinjectie in België?

Hyaluronzuur injectie in België is een techniek uit de esthetische geneeskunde waarbij hyaluronzuur wordt geïnjecteerd om de huid te hydrateren en bepaalde ongewenste kenmerken zoals rimpels en bitterheidsplooien te behandelen. Het geïnjecteerde product is identiek aan het product dat door het menselijk lichaam wordt geproduceerd, dus er is geen risico op allergie.

Hoeveel kost een injectie met hyaluronzuur in België?

Voor wie rimpels wil opvullen of zijn huid wil hydrateren tegen een betaalbare prijs, is België een ideale bestemming. De kosten van de procedure variëren afhankelijk van het te behandelen gebied en het aantal AH ampullen dat nodig is. De prijs van een fles hyaluronzuur van 1 CC begint bij €300. Vraag een gratis offerte aan om alle informatie over prijzen te krijgen.

Injectie van hyaluronzuur om rimpels en fijne lijntjes op te vullen
Injectie van hyaluronzuur om rimpels en fijne lijntjes op te vullen
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Waarom injecties met hyaluronzuur?

Over het algemeen worden hyaluronzuurinjecties uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, duren ze gemiddeld 15 minuten en worden ze poliklinisch (zonder ziekenhuisopname) uitgevoerd. Hyaluronzuur wordt gebruikt op verschillende delen van het lichaam en voor verschillende procedures:

Verjonging van de handrug

De ruggen van de handen worden over het algemeen kwetsbaar vanaf een bepaalde leeftijd, omdat ze vaak worden blootgesteld aan elementen zoals kou, huishoudelijke producten of de zon. Bovendien zijn er weinig talgklieren (die hydratatie bevorderen) op de rug van de hand. Het injecteren van hyaluronzuur is hiervoor een zeer effectieve behandeling. Eenmaal in het lichaam zorgt hyaluronzuur ervoor dat aderen, pezen en botten minder zichtbaar worden.

Om je kuiten te modelleren

Om de kuiten te vergroten, kunnen injecties met hyaluronzuur de beste techniek zijn in plaats van een kuitimplantaat. Hyaluronzuur wordt gebruikt om onderontwikkelde kuiten te vergroten, zodat de onderste ledematen in balans blijven.

De voetkussentjes versterken

Hoge hakken verminderen over het algemeen de vetkussentjes en veroorzaken pijn in de voeten, meer specifiek de voetzolen. De vetkussentjes zijn erg belangrijk, want ze werken als schokdempers. Injecties met hyaluronzuur zijn een goed alternatief om de vetkussentjes te versterken en de pijn in de voorvoet te verminderen. Deze techniek heet Foot Lift.

Om de lippen voller te maken

Voor lippen zonder volume, met andere problemen zoals fijne lijntjes en rimpels, uitdroging of asymmetrie, is het injecteren van hyaluronzuur een van de meest effectieve oplossingen. Bij deze procedure wordt hyaluronzuur in de lippen geïnjecteerd. Zodra het product in de lippen zit, zal het water absorberen en vervolgens hun volume vergroten, de huid hydrateren en strakker maken om rimpels te vervagen en bestaande asymmetrie te corrigeren. Injecties met hyaluronzuur worden ook gebruikt voor andere ingrepen, zoals het hervormen van de geslachtsdelen (de omtrek van het mannelijk geslacht vergroten, de G-spot versterken); het liften van de billen (de billen in vorm brengen)… Naast injecties is hyaluronzuur ook verkrijgbaar in crème- en capsulevorm.

Waarom hyaluronzuur crèmes en capsules?

Net als hyaluronzuurinjecties zijn crèmes en capsules op basis van hyaluronzuur zeer effectief. Ze maken de opperhuid wat elastischer en hydrateren de huid niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Crèmes op basis van hyaluronzuur (ook bekend als antiverouderingscrèmes) zijn geïndiceerd voor de behandeling van de huid aan de buitenkant, d.w.z. om de externe hydratatie van de huid te garanderen. Capsules zorgen daarentegen voor de interne hydratatie van de huid; ze verstevigen de huid en geven haar volume; in sommige gevallen behandelen ze zelfs gewrichtsproblemen. Antiverouderingscrèmes en -capsules op basis van hyaluronzuur moeten echter worden gekozen op basis van de kwaliteit van de huid en het type rimpels en fijne lijntjes dat moet worden behandeld. Het is daarom noodzakelijk om advies te vragen aan een arts om aan te raden welk type crème en capsules te gebruiken, afhankelijk van hun effectiviteit. Als uitdroging niet wordt veroorzaakt door een gebrek aan hyaluronzuur, zijn crèmes en capsules niet langer effectief.

Resultaten van hyaluronzuur België

De resultaten van hyaluronzuur België zijn direct na de ingreep zichtbaar. Na een week wordt het nog leuker. Het wordt aanbevolen om de ingreep elk jaar te herhalen om ervoor te zorgen dat het resultaat duurzaam is, omdat hyaluronzuur resorbeerbaar is.

Ontdek meer over hyaluronzuur

Hyaluronzuren zijn glucoses in hun natuurlijke vorm. Dit zijn resorbeerbare moleculen die gekenmerkt worden door hun min of meer gereticuleerde vorm. Hoe vloeibaarder deze zuren zijn, hoe oppervlakkiger ze worden geïnjecteerd. Hoe stroperiger ze zijn, hoe vluchtiger ze zijn en hoe dieper ze worden geïnjecteerd. Hyaluronzuur moet worden geïnjecteerd door een ervaren esthetische arts met behulp van een naald in de vorm van microcanules met een afgeronde punt.

HA-injectie: opvullen van de nasolabiale plooi
HA-injectie: nasolabiale plooi opvullen

De voordelen van het injecteren van hyaluronzuur in België

Net als botulinetoxine wordthyaluronzuur veel gebruikt in de esthetische geneeskunde omdat het helpt om : de volumes van het gezicht een nieuwe vorm geven (kin- en jukbeenvergroting, opvulling van de slapen, correctie van de neusbrug, enz.)
  • rimpels uitwissen
  • de lippen voller maken
  • verfraaien de huid wanneer het vel zich onder de huid bevindt

Hyaluronzuur en zijn rol in volumetrische correcties

Naast het opvullen van rimpels in België kanhyaluronzuur ook worden gebruikt om volumetrische misvormingen te corrigeren. Met het ouder worden leidt de verminderde elasticiteit van de huid tot verslapping en een geleidelijke verandering in het volume van verschillende delen van het gezicht: jukbeenderen, kin, wangen, gezichtsovaal, enz. Deze volumetrische problemen kunnen worden gecorrigeerd doorhyaluronzuur uit België te injecteren.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.