Lees onze patiëntenbeoordelingen over Medespoir Belgium, waarin de ervaring en professionaliteit van onze medische en administratieve teams wordt belicht, hun inzet voor patiënttevredenheid wordt beschreven, en hoe we luisteren naar feedback van patiënten om de best mogelijke service te bieden.
We waarderen het dat onze klanten de tijd nemen om hun ervaringen te delen en we kijken ernaar uit om met hen samen te werken.

Uitstekende ontvangst, hoogwaardige zorg en behandeling. Ik heb zelfs mijn eigen dokter gebeld om hem te vertellen hoe blij ik was met de resultaten van mijn operatie. Bedankt voor je betrokkenheid.

Carole – 2020 : Armlift België

Tweede ervaring met Medespoir in 2 jaar en ik ben erg onder de indruk van jullie professionalisme en reactiesnelheid, zelfs op afstand. Hartelijk dank.

Elizabeth -2019 : Cervicale facelift België

Met Medespoir was mijn medisch verblijf in Tunesië geweldig en goed georganiseerd. De medische hulp die ik kreeg was uitstekend. Zodra ik wakker werd en in de spiegel keek, voelde ik meteen een gevoel van opluchting en daar ben ik ze heel dankbaar voor.
dankbaar. Ik zou ze zeker aanraden en opnieuw bellen als ik ze nodig had.

Mila – 2020 :
Borstvergroting België (implantaten)

Een geweldige ervaring. Zodra ik aankwam, werd ik nog dezelfde dag snel verzorgd door het medisch team van Medespoir België, wat een enorm pluspunt was. Iemand tot je beschikking hebben tijdens
het verblijf, dat is een must. Heel dankbaar voor de zorg en ervaring van de chirurgen en assistenten. Bedankt allemaal!

David – 2020 : Haartransplantatie DHI België

Zeer tevreden, zeer professioneel en beleefd, vooral voor de gratis zorg tijdens mijn verblijf in Tunesië voor mijn metgezel, die mijn man is.

Mira-2020 :
Lipofilling bil België

Ik was echt onder de indruk van de professionaliteit van mijn chirurg Dr. S.M en zijn team. Uitstekende service, bedankt.

Vincent -2019 :
Gynaecomastie België

advies medespoir België
Medespoir België Opinie

medespoir belgië
getuigenissen cosmetische chirurgie Tunesië

getuigenissen cosmetische chirurgie

Video getuigenis

Bekijk meer videogetuigenissen van reality TV-sterren en Medespoir Opinie

Gratis, vertrouwelijke offerte