Cosmetische chirurgie in België is een uitstekend idee voor Belgische en Franstalige patiënten (Fransen, Zwitsers, Noord-Afrikanen, enz.). Een internationaal erkende reputatie is slechts het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen MedEspoir, zijn klinieken en zijn partnerhotels.

De onklopbare tarieven van uw MedEspoir agentschap

Net als al onze Franstalige patiënten, genieten Belgische patiënten die voor MedEspoir kiezen van een competitieve en betaalbare prijs. Naast de kosten van de operatie omvat de prijslijst voor cosmetische chirurgie in België ook de kosten van de kliniek, de honoraria van de chirurg, de accessoires die door de instelling worden geleverd, hotelaccommodatie tijdens de herstelperiode en de kosten van vervoer en medische bijstand. Wij bieden je een all-inclusive schoonheidsvakantie met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Offerte voor medisch verblijf in België
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Welke stappen moet ik nemen om te profiteren van een schoonheidsbehandeling in België?

Om te profiteren van een all-inclusive vakantie, vraagt u gewoon online een gratis en vertrouwelijke offerte aan via de website van MedEspoir of een van zijn partnerklinieken. Hieronder staan de gedetailleerde stappen:

Hoe kunt u contact met ons opnemen?

Gebruik het gedeelte “Offertes” om online een gratis en vertrouwelijke offerte aan te vragen. Je kunt ook meer te weten komen over de prijzen voor cosmetische chirurgie op de pagina Prijzen. Ons team van medische adviseurs beantwoordt al je vragen en verzoeken.

Hoe wordt je medisch dossier onderzocht?

Een van onze esthetische chirurgen zal je dossier behandelen en zorgvuldig onderzoeken. Dit dossier bevat een volledig bloedonderzoek, röntgenfoto’s, echografieën (die verschillen naargelang de gevraagde cosmetische ingreep) en medische foto’s die je huidige toestand illustreren. Hij of zij zal rekening houden met uw gezondheidstoestand en uw wensen en u toestemming geven (of niet) om de procedure uit te voeren die u hebt aangevraagd. De reactie is snel en neemt niet meer dan 48 uur in beslag.

MedEspoir plant uw schoonheidsreis en heet u welkom

Dankzij de organisatie en het engagement van ons agentschap MedEspoir verloopt de planning van uw schoonheidsreis naar België in de beste omstandigheden en ondervindt u geen administratieve of logistieke problemen op de luchthaven of tijdens uw verblijf. Zodra je aankomt op de luchthaven, zal onze medisch assistent je verwelkomen, alle administratieve procedures afhandelen en vriendelijk de details van je reis uitleggen. Vervoer wordt verzorgd door een ervaren chauffeur, die je naar de kliniek of het hotel brengt, afhankelijk van het programma.

Het belang van preoperatieve consulten

Zelfs als je je medisch dossier naar de chirurg hebt gestuurd die je gaat opereren, zijn preoperatieve consultaties nog steeds belangrijk en verplicht om de uit te voeren chirurgische procedures en de verdovingsmethode te bepalen en om de patiënt de verwachte resultaten (zowel op korte als lange termijn), het postoperatieve verloop en mogelijke complicaties uit te leggen.

Op de dag van de operatie?

De ingrepen die in onze partnerklinieken worden uitgevoerd, hebben betrekking op het gezicht, het figuur en de borsten: borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, buikwandcorrectie, enz. Het medische team zal al zijn kennis inzetten om je een veilig en onberispelijk resultaat te garanderen.

De herstelperiode

Na je cosmetische, reconstructieve of bariatrische ingreep en je verblijf in de kliniek brengt de chauffeur je naar je luxe en serene hotel, waar je de postoperatieve periode in alle rust zult doorbrengen. Wij garanderen veiligheid, luxe en comfort. Zelfs nadat je bent teruggekeerd naar je land, houdt onze monitoring niet op, omdat jouw welzijn onze topprioriteit is. Je kunt contact opnemen met de behandelaar via Skype, e-mail of telefoon voor een consult op afstand of om vragen te stellen over je procedure.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.