Gezichtschirurgie in België is een veelgevraagde medische optie voor mensen die hun door ouderdom en de stress van het dagelijks leven aangetaste gezicht willen verjongen. Het is gebaseerd op vervormen, verfraaien en corrigeren.

Procedures voor een jeugdiger gezicht

Een facelift om rimpels weg te werken en gezichtsspieren te liften zonder de natuurlijke uitdrukking te veranderen. Het geeft de patiënt een jeugdiger uiterlijk door holtes in de nasolabiale plooien weg te werken, wangen te verwijderen en de algehele vorm van het gezicht en de hals weer stevig te maken.
Neuscorrectie of neuscorrectie is de ideale oplossing voor mensen die last hebben van psychologische problemen als gevolg van een lelijke neus. Het kan vanaf de adolescentie worden uitgevoerd en is effectief om een bult te verwijderen of de gelaatstrekken weer in balans te brengen.
Gecombineerde plastische chirurgische ingrepen zijn talrijk en vereisen een zekere kennis van de chirurg. Blepharoplastie is de ingreep die het meest wordt geassocieerd met andere gezichtsvergrotende ingrepen. Deze operatie :

  • Werkt op de oogleden om de kwaliteit van de ogen te verbeteren
  • Verwijdert de trieste blik die een negatieve invloed kan hebben op het socio-professionele leven van de patiënt
  • Is effectief voor het permanent verwijderen van vettige hernia’s onder de ogen.

Genioplastie wordt gebruikt om te uitgesproken kinnen te corrigeren die het gezicht als geheel een onaangename aanblik geven. Het wordt sterk aanbevolen voor mensen met een vooruitstekende of terugwijkende kin. Er kan een siliconenprothese worden aangebracht om een terugwijkende kin te verbeteren.
Een otoplastie wordt minder vaak uitgevoerd dan andere cosmetische en corrigerende operaties, maar wordt gebruikt om genetische misvormingen te behandelen die leiden tot afstaande oren.

Cosmetische chirurgie België procedures en prijzen

medespoir belgiëDevis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Prijzen voor gezichtschirurgie in België, Brussel en Tunesië

Medespoir biedt u voordelige tarieven voor uw esthetische chirurgie van het gezicht in Tunesië, waarbij een goedkope prijs wordt gecombineerd met een all-inclusive verblijf:

AangezichtschirurgiePrijzenBlijf
Facelift2000€5 nachten en 6 dagen
Malarlift2000€5 nachten en 6 dagen
Voorhoofdslift2000€5 nachten en 6 dagen
Volledige facelift2950€5 nachten en 6 dagen
Volledige facelift + blepharoplastie3350€6 nachten en 7 dagen
Eenvoudige neuscorrectie1850€5 nachten en 6 dagen
Rhinoplastie en septoplastie2350€5 nachten en 6 dagen
Etnische neuscorrectie2350€5 nachten en 6 dagen
Blepharoplastie 2 oogleden1550€4 nachten en 5 dagen
Blepharoplastie 4 oogleden 1660€ 4 nachten en 5 dagen
Genioplastie reductie 1500€ 4 nachten en 5 dagen
Advancement genioplastiek 2000€ 5 nachten en 6 dagen