De Belgische armlift, ook bekend als brachioplastie, is een chirurgische ingreep waarbij overtollige huid en vet worden verwijderd na gewichtsverlies. Met het ouder worden of na gewichtsverlies kan zich overtollige huid of vet vormen op de bovenarm, wat een onaantrekkelijk uiterlijk veroorzaakt, maar ook functionele problemen zoals bij het aankleden of sporten. Om dit te corrigeren, Medespoir u een armliftvakantie in Tunesië.

Armliftprijzen België en Tunesië

Brachioplastie is een goedkope chirurgische ingreep in België. Deze prijs is “all inclusive” en inclusief :
  • Patiëntenvervoer (luchthaven-hotel, hotel-kliniek en andere)
  • Honoraria voor medisch personeel (chirurg, anesthesist, enz.)
  • De kliniek (operatiekamer, medische apparatuur, enz.)

Brachioplastie België

Prijzen

Duur van het verblijf

Armlift

1650 €

5 nachten/6 dagen

Armlift Tunesië All Inclusive Prijs
Armlift België All Inclusive Prijs
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Voor armliftoperatie België

Een consult is het eerste wat je moet doen voor de operatie. Tijdens het consult onderzoekt de arts de gezondheidstoestand en medische voorgeschiedenis van de patiënt. Het is tijdens deze periode dat de patiënt de nodige vragen moet stellen over de armlift. Vóór een brachioplastie wordt aanbevolen om :
  • Een stabiel gewicht behouden
  • Stoppen met roken (1 tot 2 maanden voor en na de operatie)
  • Stop met het innemen van medicijnen die aspirine bevatten 10 dagen voor de operatie

Armlift procedure

Brachioplastie wordt meestal uitgevoerd onder algehele narcose en duurt gemiddeld 1 tot 2 uur. Het wordt poliklinisch uitgevoerd, maar de arts kan 1 tot 3 dagen ziekenhuis aanbevelen. De chirurg maakt incisies aan de binnenkant van de arm zodat het litteken onopvallend is. De vorm en grootte van de incisies zijn afhankelijk van de mate van huidverslapping. Als het huidoverschot matig of gemiddeld is, is de incisie horizontaal of T-vormig en verbergt de plooi in de oksel deze. Aan de andere kant, als de incisie groot is, is deze verticaal en kan deze tot aan de elleboog reiken. Zodra de overtollige huid is weggenomen, worden hechtingen aangebracht om de rest weer te bedekken en kan er een verband worden aangebracht.

Postoperatieve zorg

Na de operatie is er over het algemeen wat pijn, die verlicht kan worden met pijnstillers, maar er zijn ook blauwe plekken en zwellingen, die tussen de 10 en 20 dagen verdwijnen. Het is raadzaam om de eerste twee weken na de operatie vrij te nemen van het werk. Het is raadzaam om 1 maand na de brachioplastie weer te gaan sporten. Tijdens de herstelperiode (ongeveer 6 weken) moet de patiënt :
  • De arm reinigen voor een goede genezing
  • Vermijd langdurige blootstelling aan UV-stralen
  • Hydrateer de huid door vochtinbrengende crèmes aan te brengen

Resultaten armlift

Tussen de4e en 6e week na de brachioplastie zijn de littekens verborgen en is het resultaat al merkbaar. 6 maanden na de operatie is het resultaat definitief, de armen zijn stevig, glad en gevormd en de littekens zijn verborgen in de oksels.

Voor/na foto’s armlift

armlift Tunesië Slappe armen met overtollig vet. Behandeling: brachiale plastie met extractie van huidweefsel en aspiratie van vetcellen.
armlift tunisia voor en na Aanzienlijk huidoverschot op de arm na een obesitasoperatie. Resectie van de huid aan de binnenkant. Littekens langs de hele onderarm