MedEspoir Belgique is een gespecialiseerd agentschap in de organisatie van medische en schoonheidsverblijven in België en Tunesië.
Het brengt je in contact met de beste esthetische klinieken waarmee het samenwerkt en laat je profiteren van een “all-inclusive” pakket op het gebied van plastische chirurgie België Deze omvatten algemene chirurgie, obesitaschirurgie, reconstructieve chirurgie, morfologische en esthetische geneeskunde en zelfs in-vitrofertilisatie.

Onze missie: uw medische reis organiseren

MedEspoir Belgique garandeert een gedetailleerde en vooral gepersonaliseerde opvolging van uw cosmetische ingreep in België of uw esthetische medische behandeling. We zijn meer dan een tussenpersoon: we brengen je in contact met de beste beoefenaars.
Het toepassen van de strengste, meest nauwgezette internationale en Europese kwaliteitsnormen is de garantie voor succes in onze Belgische esthetische klinieken. Onder andere de ISO- en OHSAS-normen voor kwaliteits-, gezondheids- en milieubeheer (9001, 14001, 18001, enz.) worden strikt toegepast om onze Belgische patiënten de best mogelijke service te bieden, want ons doel is uw tevredenheid!

Medespoir België

medespoir belgië

Gratis, vertrouwelijke offerte

Medespoir België

medespoir belgië

Ons MedEspoir België Team

Ons agentschap op menselijke maat heeft een team van enthousiaste, professionele mensen die altijd voor je klaar staan en die expertise hebben opgebouwd op het gebied van medisch toerisme.
Elke dag verwelkomen we een aantal Belgische en Franstalige patiënten die bij ons komen voor een behandeling, om te genieten van een verfijnd figuur of een harmonieus gezicht tegen concurrerende prijzen met dezelfde kwaliteit als Europese klinieken, en vooral om te genieten van een aangenaam verblijf in België.
Het is duidelijk dat ons land de nummer één bestemming is geworden voor Franstaligen, en in het bijzonder voor Belgen. Met dit in het achterhoofd en met het oog op de popularisering van zijn hoogwaardige cosmetische chirurgische diensten, heeft het agentschap MedEspoir Belgique een route uitgestippeld voor mensen die een uitzonderlijke ervaring willen beleven door hen de hoop te geven hun morfologie te veranderen en zichzelf in een ander licht te zien.

Onze partnerchirurgen: handigheid en expertise

De plastische chirurgen in België , vooral die van onze partnerklinieken, staan bekend om hun professionalisme, knowhow en expertise. Ze nemen ook deel aan voortdurende trainingen en conferenties om hun vaardigheden te verbeteren en te leren hoe ze de apparatuur op de markt moeten bedienen.