De meest gestelde vragen over de Thermage techniek voor het herstellen van de huid van het gezicht en lichaam, zonder operatie en met vrijwel onmiddellijk resultaat!

Wat houdt Thermage in?

Thermage is een veilige, niet-invasieve en klinisch bewezen esthetische behandeling op basis van radiofrequentie om de huid gladder, steviger en strakker te maken voor een jeugdiger uiterlijk. De behandeling geeft natuurlijk ogende resultaten met weinig of geen downtime op alle huidskleuren, op en naast het gezicht, en dat alles in één enkele sessie.

Welke delen van het lichaam worden behandeld met Thermage?

Thermage huidbehandelingen kunnen veilig en effectief werken op de huid van de meeste lichaamsdelen, waaronder het gezicht, de ogen, de lippen, de buik, de armen, de handen, de dijen en de billen. Thermage kan ook cellulitis tijdelijk verminderen.

Welke aandoeningen behandelt Thermage?

In het gezicht kan Thermage huidverslapping, losse wangen, gebrek aan definitie van de kaaklijn, verslapte huid in de hals, fijne lijntjes en rimpels en gebrek aan definitie van de lippen behandelen. Rondom de ogen kan Thermage wallen onder de ogen, kapjes, ruwe ooglidtextuur, fijne lijntjes en rimpels en andere factoren die bijdragen aan vermoeidheid van de ogen behandelen. Elders op het lichaam kan Thermage gerimpelde, verslapte of uitpuilende huid behandelen, evenals het uiterlijk van cellulitis.

Hoe ziet de Thermage-techniek eruit?

Telkens wanneer het behandelingsapparaat je huid aanraakt, voel je een korte verkoelende sensatie, gevolgd door een diepe maar korte opwarming, gevolgd door nog een verkoelende sensatie. Het gevoel van warmte is een teken dat de diepere lagen van je huid effectieve temperaturen bereiken om strakker te worden.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

In tegenstelling tot veel laserbehandelingen die vier of meer sessies vereisen, biedt de Thermage-behandeling voor de meeste patiënten resultaten in één enkele behandeling met huidverstrakking en -hervorming met weinig of geen downtime.Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Hoe lang duurt de behandeling?

Thermage behandelingen duren ongeveer 45 minuten voor het gezicht en tot anderhalf uur voor andere lichaamsdelen, afhankelijk van de grootte, locatie en conditie van het te behandelen gebied. Omdat Thermage een korte techniek en een unieke behandeling is, past het in je drukke levensstijl.

Is er een speciaal voorbereidings- of controleregime?

Nee. In tegenstelling tot cosmetische chirurgie is er geen pre-operatieve voorbereiding zoals bloedtesten of vasten. En na de behandeling is er geen speciale verzorging nodig, behalve basisonderhoud van de huid en zonnebrandcrèmes als onderdeel van een regelmatig huidverzorgingsregime. De meeste patiënten hervatten hun normale activiteiten onmiddellijk na de behandeling. Sommige patiënten ervaren tijdelijke roodheid of lichte zwelling na de behandeling, maar dit verdwijnt meestal binnen 24 uur.

Hoe werkt de Thermage-behandeling in België?

Thermage gebruikt radiofrequentietechnologie om de diepe collageenrijke lagen van je huid te verwarmen. Warmte helpt het bestaande collageen aan te spannen en stimuleert de vorming van nieuw collageen, waardoor verslapping wordt verminderd, contouren worden vernieuwd en de zachtheid en textuur van het huidoppervlak worden verbeterd.

Waarin verschilt de Thermage-technologie van andere huidliftingbehandelingen?

In tegenstelling tot sommige andere technieken is er bij Thermage geen sprake van een operatie, geen injecties en weinig of geen downtime. Hoewel laserbehandelingen en andere radiofrequentieprocedures de huid ook strakker maken, is er geen andere behandeling die zo diep verwarmt als Thermage. Door de binnenste lagen van de huid te verwarmen, is Thermage het meest effectief in het strakker maken van collageen en het stimuleren van de vorming van nieuw collageen, wat resulteert in een stevigere huid en een algeheel jeugdiger uiterlijk.

Hoe verhouden de resultaten van Thermage zich tot die van andere behandelingen?

Sommige mensen willen de spectaculaire resultaten van een operatie. Anderen willen de subtielere, geleidelijke resultaten van een niet-invasieve behandeling zonder downtime. Dit is waar Thermage in slaagt: het verbetert de teint, textuur en stevigheid van de huid.

Wanneer verschijnen de resultaten en hoe lang duren ze?

Zichtbare resultaten kunnen direct zichtbaar zijn, maar ze kunnen ook na verloop van tijd zichtbaar worden als onderdeel van het natuurlijke collageenherstelproces van je lichaam. Bij de meeste patiënten treedt er binnen twee tot zes maanden na één behandelsessie een progressieve, meetbare verstrakking en vormgeving op. De resultaten kunnen jaren aanhouden, afhankelijk van de conditie van je huid en het verouderingsproces.