Een cosmetische of reconstructieve ingreep is een belangrijke beslissing die moet worden genomen op basis van overtuiging. Er zijn veel redenen waarom mensen tegenwoordig onder het mes gaan, of het nu is om een deel van hun lichaam te verbeteren of om kleine of grote onvolkomenheden te verbergen.

In België kiezen steeds meer mensen voor cosmetische en reconstructieve chirurgie. Medespoir is de belangrijkste aanbieder van medische en esthetische verblijven in België.

De verschillende procedures voor cosmetische chirurgie in België

MedEspoir biedt all-inclusive pakketten voor cosmetische chirurgie in België.
Ons agentschap werkt samen met de beste en meest gerenommeerde klinieken in België om zijn klanten de diensten aan te bieden die het best aan hun verwachtingen voldoen.
De belangrijkste interventies zijn de volgende:
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Plastische chirurgie gezicht België

medespoir belgië

Plastische chirurgie gezicht België

Gezichtschirurgie heeft een verjongend effect en steeds meer mensen willen van hun misvormingen af, rimpels opvullen en de door leeftijd en tijd veroorzaakte onvolkomenheden verbergen.
Facelift De cervico-faciale facelift is een operatie aan het gezicht en de hals. Het doel van deze techniek is om de nasolabiale plooien tussen de mond en de neus weg te werken.
Vanaf de leeftijd van 40 jaar proberen mannen en vrouwen hun rimpels te verbergen en de huid van hun gezicht te verstevigen door middel van facelifts.
Rhinoplastie
Dit is cosmetische neuschirurgie.
Het kan worden gebruikt om ontsierende problemen in de neus te corrigeren (neusbult of kyfose verwijderen, de neustip een nieuwe vorm geven door de lengte of breedte te verminderen, afwijkingen in het neustussenschot corrigeren, enz.)
Genioplastieis cosmetische chirurgie van de kin. Het bestaat uit het corrigeren van misvormingen van de vooruitstekende of terugwijkende kin.
Blepharoplastie
Het kan worden gebruikt om esthetische defecten van de oogleden weg te werken.
Cosmetische borstchirurgie België

medespoir belgië

Cosmetische borstchirurgie België

Er zijn een aantal borstchirurgische ingrepen beschikbaar voor patiënten die afwijkingen aan hun borsten willen corrigeren.
Borstvergroting
Hierbij wordt het volume van de borsten vergroot met ronde of anatomische prothesen. Het resultaat is over het algemeen zeer bevredigend bij grotere borsten.
Borstlift
Deze operatie corrigeert verslapte borsten (borsttose) door de borsten te liften.
Borstverkleining
Zoals de naam al zegt, wordt deze techniek gebruikt om het volume van de borsten te verminderen.
Correctie van gynaecomastie
Deze operatie is bedoeld voor mannen met een abnormale borstontwikkeling (bekend als borsthypertrofie).
Lichaamscontourcorrectie België

medespoir belgië

Lichaamscontourcorrectie België

Het doel van body contouring chirurgie in het algemeen is het verwijderen van overtollig vet en huid van de buik, dijen, billen, armen, kuiten, enz.
Liposuctie: Deze procedure, ook bekend als liposuctie of liposculptuur, wordt gebruikt om het figuur een nieuwe vorm te geven en vetophopingen te verwijderen in de volgende gebieden: de kin, armen, heupen, zadeltassen, kuiten, enkels, enz.
Buikwandcorrectie Of abdominoplastiek, bestaat uit het hervormen van de buik en deze een platter uiterlijk te geven.
Armlift of brachioplastie: hierbij wordt overtollige huid aan de binnenkant van de armen verwijderd.
Dijbeenlift of cruroplastie: Deze procedure verwijdert overtollig vet en huid om de benen er beter uit te laten zien.
Bilvergroting: Hierbij worden siliconen prothesen achter de bilspieren geïmplanteerd om de billen meer volume en vorm te geven.
Liposuctie van de knieën: dit wordt gebruikt om overtollig vet aan de binnenkant van de knieën te verwijderen.
Obesitas chirurgie België

medespoir belgië

Obesitas chirurgie België

Een beroep doen op obesitaschirurgie of bariatrische chirurgie in België is mogelijk als de patiënt niet in staat is om gewicht te verliezen door te sporten en een dieet te volgen en als hij of zij lijdt aan morbide obesitas. Er zijn drie procedures beschikbaar voor patiënten: gastric bypass, sleeve gastrectomie en maagbanding.