Zadeltassen of gluteofemorale adipositas is een fysieke aandoening die uitsluitend vrouwen treft. Dit is een diep opgestapelde vetafzetting veroorzaakt door een grote hormonale disbalans. Daarom is deze schande blijvend, zelfs na een afslankprogramma of lichaamsbeweging.

Paardenbroeken: welke effectieve behandeling is er?

Liposuctie is momenteel de meest effectieve procedure voor het behandelen van de ontsierende vetophopingen die zadeltassen vormen. De voor-en-na-foto’s hierboven tonen de zadeltassen van een 28-jarige patiënt in combinatie met een opmerkelijke verdikking van de buitenste dijen. De perfecte hermodellering resulteert in een strakke, stevige zij-/bovenbeenlijn.
liposuctie van zadeltassenDevis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

De voordelen van liposuctie van zadeltassen

  • Kan alleen worden uitgevoerd of in combinatie met abdominale lipectomie
  • Gebruik van microronde canules voor afzuiging
  • Littekens verborgen aan de onderkant van de billen
  • De achterkant van de dij wordt soepel en zacht
  • Stelt patiënten in staat zich naar eigen smaak te kleden
  • Vormt het figuur

Procedure voor liposuctie van de zadeltassen

De plastisch chirurg begint de operatie met het maken van kleine incisies in specifieke gebieden. Vervolgens wordt een fysiologische vloeistof geïnjecteerd om de viscositeit van het vet te verminderen voordat het wordt verwijderd en om bloeden of trauma te verminderen. Daarna wordt een dunne buis in de vorm van een canule door de incisies ingebracht om het ongewenste vet weg te zuigen met een speciale stofzuiger.

Herstel na liposuctie

Na liposuctie van de heupen en zadeltassen worden de geopereerde gebieden afgedekt met een compressieverband of medische panty om zwelling te voorkomen en pijn te minimaliseren. Ondersteunende kleding moet ongeveer 4 weken worden gedragen om het lichaam te helpen zich aan de nieuwe contour aan te passen. De herstelperiode hangt af van de grootte van de behandelde gebieden. Als de hoeveelheid verwijderd vet klein is, kan de patiënt over het algemeen al na 4 dagen liposuctie weer aan het werk. Als het behandelde gebied groter is, moet de patiënt een week rusten. Als je voor liposuctie kiest, kun je het resultaat meteen na de operatie zien, maar het uiteindelijke resultaat is pas na een maand zichtbaar, dat wil zeggen zodra de zwelling is verdwenen. Een gezonde levensstijl, een evenwichtig dieet en lichaamsbeweging zijn de belangrijkste garanties voor blijvende resultaten van liposuctie van de zadeltassen en heupen. Voor meer informatie over liposuctie technieken liposuctie technieken en prijzen in Tunesië contact met ons op of vraag een gratis, gedetailleerde offerte aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.