Gynaecomastie België is cosmetische borstchirurgie voor mannen met een abnormale ontwikkeling van hun borsten, bekend als borsthypertrofie (adipomastie).

Indicaties voor gynaecomastie

  • Zeer zichtbare borsten en tepels
  • De man in kwestie lijdt aan een echte psychologische stoornis (weigering of verlegenheid om te gaan zwemmen of naar zee te gaan, losse kleding, enz.)
Gynaecomastie België
Gynaecomastie BelgiëDevis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Gynaecomastieprijs België

De prijs van een gynaecomastie-operatie in onze partnerklinieken in België is slechts tweeduizend euro (€2000), en dit tarief combineert de operatie plus het ziekenhuis- en hotelverblijf.

Medische etiologie

De sterk ontwikkelde borsten van een patiënt kunnen het gevolg zijn van abnormale groei van de borstklier, overtollig vet in de borst of beide. Het is in ieder geval een frequente en eenvoudige procedure die zeer goede resultaten oplevert. Het litteken van glandulaire gynaecomastie lijkt op dat van de vrouwelijke borstlift in een omgekeerde T-vorm. Als de oorzaak gewoon vet is (bekend als adipomastie), is een eenvoudige liposuctie in België alles wat nodig is, en de procedure duurt minder dan 30 minuten.

Duur van de interventie

Tussen 20 minuten en 1 uur.

Postoperatieve gynaecomastie

  • Pijn: Matig en tijdelijk. De borsten zijn 7 tot 10 dagen gevoelig.
  • Uiterlijk: oedeem en blauwe plekken (tussen 8 en 15 dagen).
  • Verzorging: Compressie- en modelverband, borstmassage aanbevolen gedurende 2 maanden.
  • Vakantie : Reken op 6 tot 8 dagen