Het hebben van een mooie, sexy glimlach is voor veel mensen een droom die uitkomt. Als gevolg hiervan is een bezoek aan de tandarts niet langer beperkt tot het behandelen van tanden en tandvlees: zelfs tanden hebben “cosmetische chirurgie” nodig om de glimlach te verbeteren.
Esthetische tandheelkundige behandelingen in België kunnen een aantal problemen corrigeren: te zichtbaar tandvlees, ruimtes tussen tanden, slijtage, verkleuring, overlapping, enz.
Tandheelkundige implantaten België

Tandheelkundige implantaten België

Tanden bleken België

Tanden bleken België

Lumineers tandheelkundige facings België

Lumineers tandheelkundige facings België

Cosmetische tandheelkunde is een van de tandheelkundige disciplines. De belangrijkste functie is het herstellen van het lachen.
Een mooie glimlach weerspiegelt een goede mondhygiëne. Het herstelt het zelfvertrouwen en zorgt voor succes, zowel professioneel als persoonlijk.
Dankzij de nieuwste technieken in de moderne tandheelkunde kun je een oogverblindende glimlach krijgen. Deze technieken combineren functionaliteit en esthetiek om een onberispelijke mondgezondheid te garanderen.
Met MedEspoir kunt u cosmetische chirurgie aan uw gebit laten uitvoeren door de beste tandartsen met de nieuwste geavanceerde technieken.Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Prijzen voor gezichtschirurgie in België, Brussel en Tunesië

Prijs tandheelkunde België

Voordat u een tandheelkundige ingreep in België ondergaat, kunt u een gratis persoonlijke offerte aanvragen door ons online formulier in te vullen. Om er zeker van te zijn dat je tevreden bent, vragen we onze tandartsen om een behandelplan op te stellen, dat 48 uur na je aanvraag naar je wordt opgestuurd.
In de meeste gevallen zijn de vermelde prijzen inbegrepen bij de kosten van andere chirurgische ingrepen die in België worden uitgevoerd.

TANDHEELKUNDIGE ZORG IN BELGIË
PRIJS
Tandheelkundige implantatenVanaf €500 inclusief verblijf
Tandheelkundige facingsVanaf €280 inclusief verblijf
TandblekenVanaf €400 inclusief verblijf

De belangrijkste technieken van esthetische tandheelkunde België

Tanden bleken of lichter maken

Dit proces maakt gebruik van een waterstofperoxidederivaat op de tanden dat door het tandglazuur gaat, waardoor de kleurpigmenten lichter worden. Naast dit product stelt de tandarts de tanden bloot aan UV-straling om het chemische proces te versnellen.

Composieten

Hierbij wordt de tand gerestaureerd door er hars op aan te brengen in een kleur die sterk lijkt op die van de tand zelf. Dankzij de technologische vooruitgang gebruiken tandartsen nu speciale lijmen die een betere hechting met het tandglazuur bieden.

Implantologie: composiet of keramische inlays

Deze taak wordt uitgevoerd door de tandtechnicus als de te restaureren holte niet groot is. Hij kan een keramische of composiet inlay-oplay maken.
Hij begint met indruk maken op de operatiekamer. Het voordeel van deze reparaties is hun aanpasbaarheid aan de tand en ze bieden betere mechanische eigenschappen dan directe composieten.

Tandheelkundige chirurgie België

medespoir belgië
Tandheelkundige chirurgie België

medespoir belgië

Keramische fineren

Ze worden rechtstreeks op de defecte tand bevestigd. De kaakchirurg prepareert de tand door de randen te raspen en een specifieke lijm aan te brengen zodat de fineer perfect hecht. Het fineer is ongeveer 5 millimeter dik. Bij deze techniek blijft het tandweefsel behouden.

Keramische kronen

Deze worden gebruikt om tanden te verfraaien. Dankzij de afwezigheid van metaal circuleert het licht beter en geeft het een natuurlijk resultaat.

Multidisciplinaire technieken voor het herstellen van een lach

Zoals de naam al aangeeft, vereist deze techniek het gebruik van een aantal cosmetische tandheelkundige disciplines, zoals implantaten, bruggen en/of kronen, brightening, parodontologie, orthodontie, enzovoort.
De kaakchirurg moet het dan met de patiënt bespreken, hem simulaties voor een concreter resultaat laten zien en dan, na toestemming van de patiënt, overgaan tot actie.
Door te zorgen voor optimaal comfort voor patiënten en de technologie te kiezen die het beste past bij hun behoeften, leveren de tandartsen met wie wij samenwerken nauwkeurig en perfect werk.

Voorbereidend consult voor cosmetische tandheelkundige chirurgie

Deze dienst maakt deel uit van het pakket dat wordt aangeboden door het agentschap MedEspoir en zijn partner-tandartsen. Dus afhankelijk van het budget en het gewenste resultaat van de patiënt zal de chirurg een behandelplan opstellen met een schatting. Je krijgt een mondonderzoek, een digitale röntgenfoto en door je medische geschiedenis te achterhalen, krijg je recht op een behandeling die het beste bij je past.

Gratis virtueel consult

Vul ons gratis adviesformulier in om de antwoorden op je vragen te vinden. We hebben een team van specialisten dat klaarstaat om je verzoeken te beantwoorden.
Terwijl je wacht op je bezoek, zal dit je een duidelijker beeld geven van de behandelingsopties die voor jou beschikbaar zijn.

Tandheelkundige chirurgie België

medespoir belgië