Vind je je tatoeage niet meer mooi en wil je er vanaf? Heb je al gehoord van tatoeage verwijderen met een laser? . Lasertattoo verwijdering in België is een revolutionaire esthetische procedure. In tegenstelling tot eerdere technieken, waarbij ongewenste vlekken werden verwijderd ten koste van zichtbare littekens, vernietigt deze procedure al het pigment zonder de huid te veranderen of vlekken achter te laten. Deze laserbehandeling biedt ook andere voordelen:
  • Het kan worden gebruikt om alle huidtypes te behandelen
  • Het huidweefsel blijft intact en de tatoeage kan opnieuw worden gezet zodra deze is genezen.
  • Het kan vrijwel alle inkten en kleurpigmenten verwerken

Behandeling

Een enkele sessie is niet genoeg om een tatoeage te verwijderen. Verspreid de sessies. Het aantal sessies hangt af van het type inkt, de omvang van de tatoeage en de kleur van de pigmenten.

Pigment laser

De pigmentlaser zendt hoge pulsen uit over het te behandelen gebied, waardoor de pigmenten worden afgebroken en omgezet in zeer fijne deeltjes. Deze deeltjes worden door het lichaam geëlimineerd. Dit type laser is effectief voor de meeste pigmentkleuren. De behandeling is niet pijnlijk. Er wordt een verdovende crème gebruikt om een licht branderig of tintelend gevoel te verminderen.
laser tattoo verwijdering tunesiëDevis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Postoperatieve zorg

Het behandelde gebied wordt wit. Oedeem en oppervlakkige bloedingen kunnen optreden. De esthetische arts bedekt het gebied met een occlusief verband. Hij schrijft een helende crème voor die de patiënt een paar dagen na de operatie moet aanbrengen. Het is essentieel om gedurende 04 weken na de operatie een sunblock te gebruiken.
laser tattoo verwijdering tunesië
Waakzaamheid is essentieel. Alleen esthetische artsen mogen de pigmentlaser gebruiken. Ga niet naar schoonheidsspecialisten of tatoeëerders als je een veilige en effectieve behandeling wilt.

Welke tatoeages zijn het moeilijkst te verwijderen?

Bepaalde factoren kunnen de tatoeage hardnekkiger maken, waardoor er meer sessies nodig zijn.
  • Roken, omdat dit het vermogen van de macrofagen vermindert om de vernietigde pigmentdeeltjes te absorberen.
  • Tatoeages over elkaar heen en verspreid over een oppervlakte van meer dan 30 cm2
  • Tatoeages op de voeten.

Contra-indicaties

Laser tattoo verwijdering is niet geschikt voor :
  • Mensen met een zwarte of donkere huid. Het kan niet gebruikt worden op een gebruinde huid. In elk van deze gevallen kan de laser worden gebruikt om de pigmenten te verwijderen, maar de procedure kan leiden tot het verschijnen van bruine vlekken op het oppervlak van elk behandeld gebied.
  • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
  • Mensen die bepaalde medicijnen gebruiken, zoals ontstekingsremmers en antibiotica