Wenkbrauwtransplantatie in België is een techniek die het volume van de wenkbrauwen herstelt en hun lijnen verlengt. Bij Medespoir voeren we wenkbrauwtransplantaties uit voor zowel mannen als vrouwen. Bij mannen komt het vaker voor dat het gebrek aan wenkbrauwhaar gewoon te wijten is aan erfelijke factoren. Bij vrouwen wordt het probleem van ontbrekende wenkbrauwhaartjes meestal veroorzaakt door overmatig epileren of epileren, maar genetische factoren en verschillende huid- en medische aandoeningen kunnen zeker een rol spelen bij de noodzaak om de wenkbrauwen te laten herstellen. Zelfs als je wenkbrauwtatoeages hebt, kunnen getransplanteerde wenkbrauwharen over de tatoeage heen worden geplaatst. Om je de meest natuurlijke look te geven met een wenkbrauwtransplantatie, zijn we heel precies in de hoek en oriëntatie waarin we elk haartje plaatsen. Wenkbrauwtransplantaties in België zijn erg populair en geven meer natuurlijke en permanente resultaten.

Wie zou een Belgische wenkbrauwtransplantatie moeten ondergaan?

Vrouwen en mannen die de dichtheid van hun wenkbrauwen willen herstellen, hun wenkbrauwlijnen willen retoucheren en een natuurlijker resultaat willen bereiken, en die in goede lichamelijke gezondheid verkeren, zijn kandidaten voor de Belgische wenkbrauwtransplantatieprocedure.

Wenkbrauw transplantatie prijzen België

Wenkbrauwtransplantatie in België is een goedkope, all-inclusive procedure. Vraag een van onze adviseurs om een offerte voor meer informatie.

Wenkbrauw transplantatie schatting België

wenkbrauw-transplantatie-dhi-België
Wenkbrauw transplantatie DHI België
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Voor interventie

Voor de operatie overlegt de patiënt met de arts om de nieuwe wenkbrauwlijn te tekenen in overeenstemming met de symmetrie van het gezicht. Medische aanbevelingen moeten ook worden opgevolgd:
  • Breng een antiseptische shampoo aan op de ochtend van de operatie
  • Neem geen cafeïne op de dag van de operatie
  • Start een dag voor de operatie met een antibioticakuur en ga daarna 3 dagen door…

Procedure voor een wenkbrauwtransplantatie

De procedure voor een Belgische wenkbrauwtransplantatie wordt uitgevoerd onder plaatselijke verdoving, meestal met orale sedatie, en duurt tussen de 1,5 en 3 uur. Het wordt poliklinisch uitgevoerd (zonder ziekenhuisopname). De procedure is vergelijkbaar met een conventionele haartransplantatie. De meest gebruikte enttechniek is DHI. Wenkbrauwtransplantaties worden uitgevoerd door een haarchirurg. Dit is een pijnloze procedure. Het haar wordt van het achterhoofd geoogst met behulp van een implanteerpen, die ook wordt gebruikt om het haar te transplanteren.

Na een wenkbrauwtransplantatie

Na de operatie kunnen blauwe plekken ontstaan, die tot een week of langer kunnen aanhouden, en twee dagen na de operatie kan er zelfs oedeem ontstaan, waardoor zwelling optreedt. De wenkbrauwen zullen verslechteren (probeer ze niet te verbeteren), de korstjes zullen er na een week afvallen, net als de getransplanteerde follikels. De follikels beginnen pas na 3 maanden terug te groeien. Intensieve lichaamsbeweging moet de eerste drie weken na de operatie worden vermeden, net als blootstelling aan UV-licht. Voor de wenkbrauwtransplantatie hoeft u niet te stoppen met werken, maar het kan wel worden aanbevolen als dat mogelijk is. Het is ook aan te raden om nieuwe wenkbrauwen te verzorgen door ze te trimmen, omdat nieuwe wenkbrauwen de neiging hebben om regelmatig te groeien.

Resultaten van een wenkbrauwtransplantatie

Tussen 3th en de 4th maanden na de operatie zal het getransplanteerde haar na een paar dagen beginnen uit te vallen, wat volkomen normaal is. De follikels groeien nieuw haar op de getransplanteerde plaats en het resultaat is definitief vanaf de 6e dag.th maanden na de operatie. Het nieuwe haar ziet er natuurlijk uit omdat het het eigen haar van de patiënt is. Wenkbrauwtransplantaties verminderen ook de behoefte aan wenkbrauwmake-up.
resultaat-greffe-sourcils-dhi-België
DHI België wenkbrauw transplantatie resultaten