Liposuctie in België wordt uitgevoerd bij een groot aantal patiënten van alle leeftijden en beide geslachten. Liposuctie is geïndiceerd voor mensen met een normaal gewicht en plaatselijke vetzones die een onevenredig figuur creëren. Deze zones verdwijnen niet met een dieet of lichaamsbeweging en liposuctie in Tunesië is een manier om ze te verwijderen. Liposuctie is geïndiceerd voor figuurcorrectie, waarbij plaatselijk vet wordt weggezogen, ook wel liposculptuur genoemd.
Als je vetophopingen van je lichaam wilt verwijderen, zoals zadeltassen, een klein buikje, een onderkin, etc., wat je ook doet, ze gaan nooit weg, Medespoir biedt je een compleet programma voor body contouring, bestaande uit een combinatie van cosmetische chirurgie en geneeskunde. Ten eerste verwijderen we met liposuctie plaatselijke vetophopingen, waardoor je een stijlvoller, harmonieuzer en evenrediger silhouet krijgt zonder dat de vetzones voor altijd verdwijnen. We beginnen dan met een gepersonaliseerd postoperatief volumeverliesprogramma dat bestaat uit een combinatie van pressotherapie (om vocht af te voeren), elektrotherapie (om de huid en spieren te verstevigen) en aan het einde van de behandeling passen we een verkleinende lichaamsmesotherapie met massages toe.

Liposuctie België
Devis express medespoir belgique

Gratis, vertrouwelijke offerte

Wat zijn de belangrijkste voordelen van liposuctie in België?

Liposuctie kan kleine vetophopingen verwijderen uit hardnekkige gebieden die niet reageren op een dieet of lichaamsbeweging. Liposuctie zorgt voor een aanzienlijke esthetische verbetering van het lichaam van de patiënt.

Welke gebieden worden het vaakst behandeld met liposuctie?

De gebieden die het vaakst behandeld worden met liposuctie bij vrouwen zijn de buitenkant van de dijen (zadeltassen), de love handles en de buik. Bij mannen worden de flanken het vaakst behandeld met liposuctie. Andere gebieden waar een liposuctiebehandeling wordt uitgevoerd zijn de nek, het gezicht, de heupen, de bovenarmen, de boven- en onderbuik, de onderrug, de zijkanten van de knieën en de boven- en onderbenen. Dankzij de veelzijdigheid is liposuctie een veelgevraagde procedure. Bij Medespoir kunnen we liposuctie uitvoeren om overtollig vet te verwijderen uit vrijwel elk gebied waar de patiënt zich ongemakkelijk voelt.

Prijzen liposuctie België verblijf inbegrepen bij Medespoir

De prijzen voor liposuctie worden duidelijk en gedetailleerd weergegeven in de tabel hierboven. Na elke cosmetische operatie die in Tunesië wordt uitgevoerd, profiteren patiënten van een verblijf van 5 nachten en 6 dagen om hen door de herstelperiode te helpen. Voor het overige zijn alle liposuctie-tarieven in België all-inclusive (kliniek, hotel, honoraria van chirurg en anesthesist, vervoer, enz.)
Type liposuctiePrijzenBlijf
Volledige liposuctie2050€5 nachten/6 dagen
Liposuctie met één zone1650€5 nachten/6 dagen
Liposuctie medium1800€5 nachten/6 dagen
Liposuctie + buikwandcorrectie2850€6 nachten/7 dagen

Liposuctie procedure

Preoperatieve fase van liposuctie : wat zijn de aanbevelingen ?

Om ervoor te zorgen dat de operatie soepel verloopt, moet deze enkele weken van tevoren worden gepland.
liposuctie België voor en na Opzuigen van vetweefsel uit de buik
Wat is het aanbevolen aantal medische controles ? Het aantal benodigde preoperatieve consulten varieert afhankelijk van de uit te voeren operatie en de gezondheidstoestand van de patiënt. Over het algemeen zijn twee consultaties met de plastisch chirurg vereist (hoewel slechts één verplicht is), evenals een consultatie met de anesthesist. Tijdens deze consultatie geeft de cosmetisch chirurg de patiënt details over de kosten van de operatie en alle kosten die inbegrepen zijn in het verblijf. Tijdens het tweede consult zal hij al je eerder uitgevoerde bloedtesten en controles bekijken, beslissen over het type verdoving (plaatselijk of algemeen) en je alle adviezen geven die je nodig hebt om de liposuctie van overtollig vet vlot te laten verlopen. Welke voorzorgsmaatregelen moet ik nemen voordat ik overtollig vet opzuig ? Voordat je je toevlucht neemt tot zo’n min of meer delicate operatie, moet je een aantal voorzorgsmaatregelen nemen
  • Roken is verboden tot twee weken voor de operatie om het risico op longembolie te vermijden ;
  • Anticoagulantia en ontstekingsremmers mogen 10 dagen voor de operatie niet worden ingenomen om elk risico op bloedingen te voorkomen ;
  • Alcohol wordt ook afgeraden (ten minste een week voor de operatie).

Liposuctie procedure

Verdoving voor liposuctie Voor plaatselijke liposuctie, d.w.z. om één gebied te behandelen, gebruikt de chirurg meestal een plaatselijke verdoving. In het geval van liposuctie op meerdere plaatsen van het lichaam of in combinatie met een lipofilligreep (borsten, gezicht, enz.) wordt een algemene verdoving gebruikt. In wezen gaat het om het verwijderen van overtollige vetophopingen die bestand zijn tegen diëten en sportactiviteiten (zelfs de meest intensieve). Deze verwijdering wordt gegarandeerd door een geavanceerd afzuigsysteem. Wat is de vetafzuiger ? Het zeer gecontroleerde, aseptische systeem bestaat uit :
  • Een slangenzuigpomp ;
  • Een roestvrijstalen afzuigcanule met een zachte schuimtip ;
  • Een siliconenslang die de pomp en de canule verbindt ;
  • Een steriele container om het vet in op te vangen.
Bij liposuctie alleen wordt het opgezogen vet weggegooid. Als alternatief kan het gezuiverd en hergebruikt worden als onderdeel van een lipofilling of injectie van autoloog vet in combinatie met liposuctie. Hoe werkt een plastisch chirurg ? De procedure duurt tussen 20 minuten en 1 uur 30 minuten, en zodra de gebieden die moeten worden afgezogen met een pen zijn gedefinieerd, maakt de arts kleine incisies in deze gebieden om de schuimcanule in te brengen. De peristaltische pomp oefent een zuigkracht uit op het vetweefsel, waardoor het overtollige vet wordt weggezogen. Zodra de zuigoperatie is voltooid, worden de fijne incisies (5 millimeter) gesloten met resorbeerbare, onopvallende hechtingen (de incisies worden meestal gecamoufleerd in de natuurlijke lichaamsplooien). De ziekenhuisopname duurt maximaal 24 uur, maar als het behandelde gebied niet groot is, kan een poliklinische operatie worden uitgevoerd (de patiënt kan dezelfde dag nog worden ontslagen). Zijn de littekens van liposuctie zichtbaar? Tijdens de liposuctieprocedure brengt de chirurg fijne canules in het te liposuctioneren gebied, zonder een zichtbaar litteken achter te laten.

Na liposuctie

Na liposuctie van overtollig vetweefsel moet de patiënt minimaal een week rust inplannen. In feite is de postoperatieve pijn die door een dergelijke operatie wordt veroorzaakt vergelijkbaar met pijn in de behandelde gebieden. Deze pijn kan worden verlicht door een standaard pijnstiller te nemen die door de chirurg wordt voorgeschreven. De eerste dagen na de operatie kunnen zwellingen en blauwe plekken optreden. Het is tijdelijk en vooral niet gevaarlijk. Hoe zit het met de duurzaamheid van het resultaat ? Dankzij deze toonaangevende cosmetische chirurgische ingreep kun je genieten van een slank, gracieus en goed geproportioneerd figuur en, bovenal, zonder uitpuilen. Gelukkig kunnen de verwijderde vetcellen zich niet opnieuw vormen. Of het nu gaat om liposuctie van de zadeltassen, de buik of een ander gebied, het verkregen resultaat is langdurig en definitief. Wat zijn de aanbevelingen van de chirurg? Na liposuctie wordt een week rust aanbevolen. Een pauze van twee weken van professionele activiteiten is gepland, terwijl de hervatting van sportactiviteiten pas na 6 postoperatieve weken is toegestaan (deze periode varieert afhankelijk van de activiteit van de patiënt). De eerste paar dagen is het zelfs beter om het behandelde gebied weg te houden van elk soort trauma. Als je bijvoorbeeld een liposuctie van de buik hebt gehad, probeer dan op je rug te liggen om pijn te voorkomen. Er moet een compressiegordel (geleverd door de kliniek) worden gedragen om de lymfecirculatie te bevorderen, de pijn te minimaliseren en een goede genezing te garanderen.

Resultaten na Liposuctie België

liposuctie België prijzen onderdrukking van de heupen door vetafzuiging