Net als elders in de wereld heeft cosmetische chirurgie voor mannen in België een ware revolutie doorgemaakt, zowel wat betreft het aanbod als de vraag. Plastische chirurgie is altijd voorbehouden geweest aan vrouwen, maar sociale en culturele veranderingen, die steeds meer belang hechten aan het uiterlijk, hebben ertoe geleid dat ook mannen zich tot deze praktijk wenden in de hoop hun lichaamsbouw en daarmee hun sociale status te verbeteren.
Hoewel de vraag naar plastische chirurgie bij mannen zich richt op een reeks ingrepen zoals liposuctie (buikwandcorrectie, kuitcorrectie, kincorrectie, enz.), buikwandcorrecties, facelifts en injecties met huidvullers, zijn er twee ingrepen waar een piek in de vraag naar is: gynaecomastiebehandeling en haartransplantaties. Om cosmetische chirurgie voor mannen in België te ondergaan bij onze chirurgen tegen lage prijzen, raden we je eerst aan om meer te weten te komen over de operatie die je wilt ondergaan. Op onze website hebben we aan elke interventie een pagina gewijd. Zo kun je een weloverwogen keuze maken en onaangename verrassingen voorkomen. Zodra de eerste afspraak is gemaakt, neemt je chirurg je op in zijn of haar praktijk met als doel een diagnose te stellen van je probleem, je wensen te bepalen en je te begeleiden naar de oplossing die het beste past bij jouw situatie. Voor deze eerste afspraak is het verstandig om alle vragen te stellen, zodat de chirurg alles kan toelichten. De prijzen voor cosmetische chirurgie bij mannen in België zijn zeer aantrekkelijk, vooral voor all-inclusive esthetische verblijven. Bekijk onze tarievenpagina en vraag een gratis offerte aan.
Devis express medespoir belgique

Devis express gratuit et confidentiel

Cosmetische chirurgie voor mannen in België

Haartransplantaties

Haartransplantatie België Haartransplantatie : de remedie tegen kaalheid bij mannen door de implantatie van grafts en haarimplantaten

Gynaecomastie

Gynaecomastie België gynaecomastie : een chirurgische ingreep om de overontwikkelde borstklier van een man te verkleinen.