Het bleken van tanden met een laser is een zeer effectieve manier om tanden lichter en witter te maken zonder het tandoppervlak te verwijderen of te beschadigen. Met wittere tanden zie je er jonger en aantrekkelijker uit. De opties voor het bleken van tanden zijn nu bijna eindeloos, en een van de populairste en effectiefste professionele opties is het bleken van tanden met een laser. De prijs van lasertanden bleken in België begint bij €400. Vraag voor meer informatie een persoonlijke, gratis en vrijblijvende offerte aan voor het bleken van je tanden!

whitening-teeth-bij-laser-prijs-belgië
Tanden bleken met een laser
Devis express medespoir belgique

Devis express gratuit et confidentiel

Procedure voor lasertanden bleken

Voordat de laser whitening behandeling begint, ondergaat de patiënt een routine gebitsreiniging voordat de juiste concentratie bleekgel op de tanden wordt aangebracht. Het blauwe licht wordt vervolgens over de tanden geplaatst om de gel te activeren door middel van een oxidatieproces. Over het algemeen worden de gels gedurende drie intervallen van 20 minuten op de tanden aangebracht. Nadat het tandvlees is beschermd, brengt de tandarts een witmakend product aan op het oppervlak van de tanden. Vervolgens wordt er een laser of licht op de tanden geprojecteerd om de chemische stof in het bleekproduct te activeren. Het licht is ontworpen om het witmakingsproces te versnellen en je te helpen snel wittere, heldere tanden te krijgen. Laserlicht heeft een wisselwerking met waterstofperoxide op moleculair niveau, waardoor het proces krachtiger wordt. Het is ook een uitstekende manier om vergeelde tanden te behandelen, waardoor ze veel witter en helderder worden.
laser-tanden-wit
Whitening gel
Het bleken van de tanden met een laser is ook een pijnloze procedure en de patiënt voelt weinig tijdens de ingreep. De procedure duurt een uur of minder. Zodra de specialist klaar is met het onderzoeken van het gebit van de patiënt na de procedure, om er zeker van te zijn dat de tanden en het tandvlees in goede conditie zijn, kan de patiënt vertrekken en is er geen speciale zorg nodig. De patiënt kan in de dagen na het bleken een lichte gevoeligheid ervaren. Na de sessie mogen gedurende minstens twee uur alleen heldere vloeistoffen worden gedronken. Eet na deze periode alleen voedsel dat geen vlekken op je tanden maakt. Je moet ook het eten van voedingsmiddelen met donkere pigmenten, koffie, thee en frisdrank minstens 24 uur vermijden.

De resultaten van lasertanden bleken

De resultaten van lasertanden bleken kunnen meerdere jaren aanhouden als de patiënt goede mondhygiënische gewoonten aanneemt.
resultaten van lasertanden bleken
Resultaten van lasertanden bleken
Om een witte glimlach te behouden na het bleken van je tanden met een laser, moet je je mond regelmatig hygiënisch houden (poetsen en flossen) om je tanden te beschermen tegen vlekken. Regelmatige gebitsreiniging is ook essentieel om je glimlach glanzend en als nieuw te houden.
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.