all-on-6-prix-Turquie

Als u tanden heeft die ontbreken of beschadigd zijn als gevolg van letsel of tandbederf, helpt het zo snel mogelijk vervangen van deze tanden om verdere mondgezondheidsproblemen te voorkomen, waaronder de langzame afbraak van het kaakbot. De beste manier om ontbrekende tanden te vervangen is met tandheelkundige implantaten, die in het kaakbot worden verankerd en eruitzien, aanvoelen en functioneren als natuurlijke tanden. Voor mensen die een volledige boog of mond moeten vervangen, gebruiken All-On-6 tandheelkundige implantaten slechts een paar implantaten om de glimlach te herstellen.

All-On-6 tandheelkundige implantaten

All-On-6 tandheelkundige implantaten zijn ideaal voor mensen die een groot aantal tanden missen of bij wie de meeste tanden ernstig rot zijn. Met behulp van slechts zes titanium schroeven om een rij prothetische tanden aan het tandvlees te verankeren, herstellen All-On-6 implantaten een volledig functioneel gebit.

In tegenstelling tot kunstgebitten hebben All-On-6 tandheelkundige implantaten geen lijm nodig. Ze slippen niet af en passen niet slecht na verloop van tijd. Bovendien voorkomen ze de achteruitgang van het kaakbot die optreedt als er geen natuurlijke of kunstmatige tandwortel aanwezig is. Tandheelkundige implantaten zien er ook natuurlijker uit en werken veel beter dan kunstgebitten of andere tandvervangingsopties.

Hoeveel kosten All on 6 tandheelkundige implantaten in Turkije?

De prijs van All on 6 tandheelkundige implantaten omvat het plaatsen van zes implantaten, abutments en een vaste tandboog. Ook alle medische en chirurgische kosten zijn inbegrepen. De kosten van All on 6 tandheelkundige implantaten in Turkije variëren van €5.000 tot €8.000.

Waarom zijn All on 6 implantaten goedkoper in Turkije?

Als je tanden in de boven- en onderkaak mist, kunnen All on 6 implantaten een uitstekende oplossing zijn.

Er worden 4 implantaten aan de voorkant van je kaak geplaatst en 2 aan de achterkant voor meer stabiliteit. Ze ondersteunen een volledige brug van vervangende tanden.

Met de prijzen van All-on-6 tandheelkundige implantaten in Turkije kunt u ongeveer 60% besparen van wat u in België of Frankrijk zou betalen.

De kwaliteit van de tandheelkundige behandeling in Turkije is hetzelfde als in het land van herkomst, maar de lagere kosten maken de techniek voordelig in het buitenland.

Gratis offerte

Wat is het verschil tussen All-On-6 en All-On-4?

All-On-4 tandheelkundige implantaten zijn vrijwel identiek aan All-On-6, met uitzondering van het aantal implantaten per boog. Over het algemeen wordt aangeraden om All-On-6 tandheelkundige implantaten te gebruiken bij mensen met een groter tandverlies. Deze implantaten zorgen voor een gelijkmatigere verdeling van de bijtkrachten en voor meer stevigheid en stabiliteit.

alles-op-4-vs-alles-op-6
Alles-op-4 vs Alles-op-6

Wie komt in aanmerking voor volledige tandheelkundige implantaten?

De meeste gezonde volwassen patiënten kunnen een volledige set tandheelkundige implantaten krijgen, hoewel de dichtheid van het kaakbot al kan zijn aangetast als er al langere tijd tanden ontbreken. Als gevolg daarvan kan het zijn dat de patiënt meer dan 6 implantaten nodig heeft, of dat een bottransplantatie nodig is voorafgaand aan de implantaatchirurgie. Als de patiënt last heeft van tandvleesaandoeningen, moeten deze bovendien vóór de operatie worden behandeld.

Procedure voor het aanbrengen van All-On-6 tandheelkundige implantaten in Turkije

De eerste stap in de All-On-6 tandheelkundige implantatieprocedure is het plaatsen van de zes tandheelkundige implantaten. Onze tandheelkundig implantaat Onze tandheelkundige implantaatspecialist kiest zes verschillende locaties voor de tandheelkundige implantaten en plaatst de implantaten strategisch om de resterende vervangende tanden zo goed mogelijk vast te zetten.

De operatie om All-On-6 tandheelkundige implantaten te plaatsen vergt een grote investering in termen van tijd en herstel, maar het is zeker de moeite waard.

Ruim voor de operatie maakt de chirurg 3D-foto’s van je kaken om de chirurgische procedure te plannen en een set tijdelijke tanden te ontwerpen voor tijdens het genezingsproces.

Tijdens de procedure maakt de tandarts incisies in het tandvlees en brengt hij de titanium schroeven strategisch in. Deze worden afgedekt met healing caps om de schroeven te laten vergroeien met het kaakbot.

Er wordt een tijdelijke prothese aangemeten voor gebruik tijdens de fusie en het genezingsproces.

Als de implantaten genezen zijn, wat 3 tot 6 maanden kan duren, krijg je je nieuwe permanente, op maat gemaakte tanden.

Herstel na een volledige serie All-On-6 tandheelkundige implantaten

Zoals bij elke kaakchirurgische ingreep kunt u na een ingreep aan een tandheelkundig implantaat een beetje pijn en ongemak verwachten. Als vrij verkrijgbare pijnstillers niet voldoende zijn, kan uw chirurg sterkere pijnstillers voorschrijven. U krijgt ook een antibioticum voorgeschreven om infectie te voorkomen en het is raadzaam om een week na de ingreep een antimicrobieel mondwater te gebruiken.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.