liposuccion-turquie-prix

Bij Medespoir bedragen de basiskosten voor liposuctie in Turkije €1.600 voor de eerste behandelzone. Uw werkelijke prijs wordt echter bepaald tijdens een persoonlijk consult met onze plastisch chirurg. Voordat u de liposuctie prijzen in Turkije vergelijkt met die in andere bestemmingen, is het belangrijk om precies te weten wat u vergelijkt.

Prijs liposuctie en aantal behandelde zones

Het aantal gebieden dat u wilt behandelen zal een aanzienlijke invloed hebben op de totale kosten van liposuctie in Turkije. Het eerste gebied is meestal het lichaamsvet waar je het meest bezorgd over bent of dat hardnekkig is gebleven ondanks regelmatige lichaamsbeweging. Het is zinvol om meerdere zones tegelijk te behandelen om de kosten van de ingreep te drukken.

Hier zijn onze vanafprijzen voor liposuctie in Turkije, afhankelijk van het aantal gebieden:

Liposuctie 1 zone

1600€

Liposuctie medium

1900€

Volledige liposuctie

2050€

Gratis offerte

Houd er rekening mee dat dit startprijzen zijn en dat deze kunnen worden aangepast aan de grootte van de zone.

De kosten van je liposuctie in Turkije zijn inclusief de volgende kosten:

 • Anesthesie
 • Vergoedingen voor chirurgische faciliteiten
 • Medische onderzoeken
 • Vergoedingen chirurg
 • Postoperatieve medicatie
 • Compressiekleding

Wat is een liposuctiegebied?

De meeste liposuctiegebieden worden in paren gegroepeerd. De binnenkant van de dijen, de buitenkant van de dijen of de armen worden als één zone beschouwd. Sommige grotere gebieden worden verdeeld in afzonderlijke zones, zoals de bovenbuik en de onderbuik.

All-inclusive prijs Liposuctie en verblijf

Bij Medespoir zijn alle prijzen voor liposuctie in Turkije all-inclusive. De getoonde prijs is de definitieve prijs – zonder verborgen kosten, toeslagen of belastingen..

We nemen ook een compressiekledingstuk mee voor je herstel, wat een andere kostenpost is die andere aanbieders mogelijk extra in rekening brengen. Tot slot zijn de kosten van je consult ook inbegrepen in de prijs van liposuctie in Turkije. Bij ons liposuctie Turkije pakket is alleen de vliegreis niet inbegrepen.

Type liposuctie en ervaring van de chirurg

De kosten van liposuctie kunnen worden bepaald door de liposuctie-technieken die u worden aanbevolen en door het ervaringsniveau van uw plastisch chirurg.

De soorten en technieken van liposuctie die we in Turkije aanbieden zijn als volgt:

 • Liposuctie metumescentie
 • Ondersteunde liposuctie
 • Ultrasone liposuctie
 • Liposuctie met radiofrequentie
 • Liposuctie met laser

Een gediplomeerd plastisch chirurg met vele jaren ervaring in het uitvoeren van verschillende vormen van liposuctie, waaronder de nieuwste radiofrequentietechnologie, zal terecht een hogere prijs vragen dan een minder ervaren algemeen chirurg.

Dit betekent natuurlijk niet dat u alleen op ervaring moet vertrouwen of voor een goedkope liposuctie moet kiezen. De ervaring van uw chirurg is echter wel een goede indicator voor het expertiseniveau – en dus voor de resultaten van de liposuctie – die u waarschijnlijk zult krijgen. Het laatste wat u wilt is een slecht uitgevoerde procedure door een arts die onbekende apparatuur uitprobeert.

Als je ongewenste resultaten krijgt en het gebied later opnieuw moet laten behandelen, zullen de totale kosten hoger zijn dan wanneer je in de eerste plaats een chirurg van goede kwaliteit had gekozen.

We nodigen je uit om kennis te maken met onze plastisch chirurgen, die elk meer dan 20 jaar ervaring hebben in cosmetische chirurgie en liposuctie in Turkije.

Prijs van liposuctie in combinatie met andere esthetische ingrepen in Turkije

Door liposuctie tijdens dezelfde operatie te combineren met andere cosmetische ingrepen bespaart u geld en tijd.

Buikwandcorrectie met alleen liposuctie van de buik2850€
Buikwandcorrectie + volledige liposuctie2950€
Lipofilling borsten2950 €
Billen lippen2950€
Lipofilling voor het gezicht1800€

Gratis offerte

Eenmalige ingreep of herhaalde behandelingen

Liposuctie moet altijd een eenmalige ingreep zijn, waarbij vet in één keer wordt verwijderd.

Als je een offerte krijgt voor een alternatief voor liposuctie zoals CoolSculpting, moet je terugkomen voor herhalingsbehandelingen. De aantrekkingskracht van deze behandelingen ligt in het feit dat ze niet-invasief zijn en zonder verdoving kunnen worden uitgevoerd, maar deze herhalingsbehandelingen kunnen behoorlijk duur zijn als je ze allemaal bij elkaar hebt opgeteld.