rhinoplastie-turquie-tout-compris

Bij Medespoir bieden we onze Belgische patiënten all-inclusive neuscorrectie pakketten in Turkije vanaf €1900 all-inclusive, en vele andere aanbiedingen voor andere cosmetische ingrepen en medisch toerisme diensten in Istanbul.

Wat houdt een all-inclusive neuscorrectie pakket in Turkije in?

De teams van Medespoir hechten veel belang aan het comfort en het gemak van het proces voor patiënten en hebben all-inclusive neuscorrectie pakketten ontworpen om aan al hun behoeften te voldoen tijdens hun verblijf in Istanbul en zelfs voordat ze aankomen in Turkije. Een medisch adviseur zal je helpen het juiste chirurgische pakket te vinden. Je hoeft alleen nog maar je vlucht te boeken en naar Turkije te reizen.
Hier zijn alle diensten die we voor onze klanten hebben samengesteld als onderdeel van een all-inclusive pakket voor neuschirurgie in Turkije:

Team verantwoordelijk voor accommodatie en ondersteuning van patiënten

Je kunt genieten van een aangenaam en gedenkwaardig verblijf van 5 tot 7 dagen in een van de 5-sterrenhotels die we aanbieden. De hotels die we voor je verblijf in Turkije hebben geselecteerd, staan bekend om hun uitzonderlijke service waar je je herstelperiode kunt doorbrengen en kunt uitrusten na de operatie. Je verblijf is inclusief ontbijt met een ruime keuze. Je kunt je andere maaltijden nuttigen in de restaurants van het hotel en als je de beroemde gerechten en desserts van Turkije wilt proberen, staat ons patiëntenteam klaar om je te helpen de beste restaurants in de stad te vinden.

Er zijn altijd gediplomeerde verpleegkundigen aanwezig in het hotel, dus je hoeft je geen zorgen te maken over medische hulp tijdens je verblijf.

Het team dat je naar het hotel begeleidt, is verantwoordelijk voor het organiseren van elk detail van het schema van de patiënt. Ze organiseren transfers tussen het hotel, de kliniek en de luchthaven, afspraken en pre- en postoperatieve controles. In het geval van een noodgeval zal ons team de situatie beheren met de hulp van de verpleegkundigen en het vervoer van de patiënt naar de kliniek organiseren als verdere medische zorg nodig is.

VIP transfer

Zodra je aankomt op de luchthaven, zal een luxe voertuig uit onze vloot van VIP-minibussen je opwachten en zorgen voor al je transportbehoeften tussen de luchthaven, het hotel en de kliniek, van de eerste tot de laatste dag van je verblijf.

De vertaling

In elke fase van uw all-inclusive neuscorrectie in Turkije wordt de patiënt vergezeld door een vertaler die vloeiend de moedertaal van de patiënt spreekt. Hij of zij vergemakkelijkt de communicatie tussen arts en patiënt en zorgt ervoor dat er geen gaten vallen door taalbarrières.

Consultatie en preoperatieve onderzoeken

Tijdens de preoperatieve raadpleging onderzoekt de chirurg de patiënt zorgvuldig en vraagt hij om laboratoriumanalyses zoals bloedonderzoek voor de operatie. De prijs van deze raadpleging is inbegrepen in het pakket en je hoeft niets extra’s te betalen.

3D-simulatie

De 3D-simulator is een vrij recente techniek die de mogelijke resultaten van een operatie laat zien. Rhinoplastische chirurgen in Turkije gebruiken deze methode om hun patiënten te laten zien hoe hun neus er na de operatie uit zou zien.

De werking

Een gediplomeerd chirurg en een professioneel medisch team voeren deze cosmetische neuscorrectie in Turkije uit om je de perfecte neus te geven waar je altijd al van hebt gedroomd. De honoraria van de chirurg, de kosten van het type neuscorrectie (open, gesloten, ultrasoon…) en de medische staf zijn allemaal inbegrepen in de uiteindelijke pakketprijs.

Anesthesie en apparatuur

Tijdens een neuscorrectieoperatie is er een anesthesist aanwezig in de operatiekamer om de verdoving toe te dienen en de vitale functies van de patiënt te bewaken. De kosten van de anesthesist zijn inbegrepen in de uiteindelijke prijs van het pakket, dus je hoeft niets extra’s te betalen.

Verblijf in de kliniek

We hebben een overnachting geregeld in de kliniek na de operatie voor jou en één begeleider. Voor een comfortabel en gemakkelijk herstel na de operatie zorgen we ervoor dat aan al je behoeften wordt voldaan. Tijdens je verblijf zullen de verpleegkundigen en het medisch personeel je helpen met het postoperatieve verband en je continu in de gaten houden tot je de kliniek verlaat.

Postoperatieve controle en verwijdering van het gips

Voordat hij naar huis vliegt, zal de arts de patiënt bezoeken voor een laatste controle. Hij verwijdert het gips van de neus, onderzoekt de neus en geeft instructies over de verzorging van de neus totdat het genezingsproces is voltooid.

Geneesmiddelen

Na de operatie schrijft de chirurg antibiotica voor om infectie te voorkomen en pijnstillers om eventuele lichte pijn van de patiënt te verlichten. Afhankelijk van de toestand van de patiënt kan de arts meer dan één dosis antibiotica voorschrijven en het medisch personeel laten zorgen voor de antibiotica.

Postoperatieve zorg

Na uw neuscorrectie in Turkije staat ons professionele en goed opgeleide zorgteam altijd voor u klaar om u te helpen en eventuele vragen tijdens uw verblijf te beantwoorden.

Kosten van all-inclusive neuscorrectie pakketten in Turkije

Het lijdt geen twijfel dat Turkije razend populair is vanwege de hoogwaardige diensten die je er kunt krijgen tegen zulke betaalbare prijzen. Je kunt tot 75% besparen op je operatie in vergelijking met Frankrijk of België.
De onderstaande prijzen zijn inclusief accommodatie voor een all-inclusive neuscorrectie in Turkije, alleen of in combinatie met een andere ingreep.

Eenvoudige neuscorrectie1950€5 nachten en 6 dagen
Ultrasone neuscorrectie2950€4 nachten en 5 dagen
Etnische neuscorrectie2350€5 nachten en 6 dagen
Rhinoseptoplastie: Rhinoplastie + reparatie van het neustussenschot2350€5 nachten en 6 dagen

Gratis offerte

Wilt u meer informatie over neuscorrectie in Turkije of wilt u een afspraak met ons maken voor het pakket van uw keuze, vul dan onderstaand formulier in of bel ons. Een medisch adviseur van Medespoir zal in een mum van tijd contact met u opnemen om uw vragen en zorgen te beantwoorden, en u kunt in slechts enkele minuten een offerte krijgen, afhankelijk van het pakket dat u kiest.

All-inclusive neuscorrectie pakketten met gecombineerde operaties in Turkije

Voor patiënten die meerdere operaties tegelijk willen ondergaan in Turkije, kunnen we bepaalde operaties combineren, zodat ze op hetzelfde moment kunnen worden uitgevoerd.
Veel patiënten geven er de voorkeur aan om slechts één keer door de operatiekamer en het herstelproces te gaan, terwijl ze toch kunnen profiteren van de twee operaties die ze wensen.
Niet alle cosmetische ingrepen kunnen echter tegelijkertijd worden uitgevoerd vanwege het risico dat anesthesie met zich mee kan brengen.
Hier volgt een overzicht van cosmetische chirurgie procedures die veilig kunnen worden uitgevoerd in combinatie met een all-inclusive neuscorrectie in Turkije. Natuurlijk zijn deze gecombineerde procedures niet duur.

Neushoorncorrectie & septoplastie

Dit is een veel voorkomende ingreep die in één enkele operatie wordt uitgevoerd door ervaren Turkse chirurgen.
Deze gecombineerde operatie, ook bekend als Rhinoseptoplastiek kan de bezorgdheid van de klant over esthetische eisen en complicaties van de neusfunctie verbeteren.

Rhinoplastie & verwijdering van buccaal vet Bichectomie

Om de harmonie in het gezicht te verbeteren, kunnen gekwalificeerde chirurgen in Turkije buccaal vet verwijderen, ook wel bekend als verwijdering van de bal van Bichat tijdens dezelfde operatie als de neuscorrectie.
Dit is een zeer veilige ingreep met een kort en relatief eenvoudig genezingsproces. Zodra de genezingsperiode voorbij is, kun je genieten van fantastische resultaten.

Rhinoplastie & Blepharoplastie

Tegenwoordig worden gecombineerde blepharoplastie en neuscorrectie erg populair. Blepharoplastie is gericht op het verjongen en veranderen van de vorm van de ogen en kan daarom samen met een neuscorrectie in één operatie worden uitgevoerd.

Rhinoplastie & kinimplantaat

Sommige mensen kiezen voor kin implantaat tegelijk met een neuscorrectie om een evenwichtiger gezicht met evenredige trekken te krijgen: Profiloplastie. De chirurg werkt tijdens de operatie aan twee verschillende delen van het gezicht. De hersteltijd zal dus voor beide operaties gelijk zijn, wat de patiënt tijdwinst oplevert.

Rhinoplastie & borstvergroting

L’borstvergroting is een andere zeer populaire cosmetische ingreep in Turkije.
Rhinoplastie en borstvergroting interfereren niet met elkaar tijdens de operatie en beide kunnen veilig worden uitgevoerd vanwege vergelijkbare operatietijden.

Rhinoplastie & arm- of dijlift

Onze patiënten kunnen de ideale vorm van hun neus krijgen op dezelfde dag dat ze een chirurgische ingreep ondergaan om hun lichaam vorm te geven.
Een armlift of dijlift is geen moeilijke ingreep voor een ervaren chirurg en hij of zij zal de operatie zonder problemen tegelijk met een neusoperatie uitvoeren.

Waarom geven patiënten de voorkeur aan all-inclusive pakketten?

Reizen naar het buitenland voor medische doeleinden, zoals een neuscorrectie in Turkije, kan een moeilijke en stressvolle taak zijn, vooral als het gaat om het organiseren van het reisprogramma, waarbij rekening moet worden gehouden met elk klein detail.
De meeste medische toeristen vinden het moeilijk om elke fase van de reis te organiseren in een stad die ze niet goed kennen, vooral vanwege de taalbarrière. Velen geven de voorkeur aan een all-inclusive, vooraf samengesteld pakket dat geen middel onbeproefd laat, om de volgende redenen:

Betaalbare prijzen

Als we het hebben over redelijke prijzen in Turkije, hebben we het niet alleen over de kosten van de neuscorrectie en het honorarium van de chirurg, maar ook over de prijs van alles wat komt kijken bij het reizen voor een neuscorrectie, zoals accommodatie tijdens de reis, vervoer, medische controles en professionele zorg na de operatie. Als je kijkt naar het brede scala aan hoogwaardige diensten die een all-inclusive neusoperatie Turkije pakket omvat, zie je hoe buitengewoon en betaalbaar dit aanbod is. Het bespaart je veel geld, vooral in vergelijking met de neuscorrectie kosten in andere landen.

Geen verborgen kosten

All-inclusive neuscorrectie pakketten zijn ontworpen om elk aspect van het proces in Turkije te dekken, van het maken van de afspraak tot het vervoer tussen de luchthaven, de kliniek en het hotel, de operatie en de nazorg. Voordat je naar Turkije vertrekt voor een neuscorrectie, eenvoudig of in combinatie met andere operaties, worden alle details van de operatie en reisarrangementen besproken en wordt de uiteindelijke prijs overeengekomen, zodat er geen verborgen kosten zijn. Zodra je in Turkije aankomt, hoef je geen extra kosten te betalen omdat alles al in je pakket is opgenomen.

Een stressvrije ervaring

Bij Medespoir willen we dat u uw esthetische doelen bereikt tijdens een stressvrije reis. Door alles wat u tijdens uw reis nodig hebt op te nemen in onze all-inclusive pakketten voor neuschirurgie, kunt u met een gerust hart op reis gaan en hoeft u zich geen zorgen te maken over alle vermoeiende en stressvolle onderdelen, van het boeken van een hotel tot het maken van een afspraak met de chirurg en alle betalingsregelingen.

Een onvergetelijke reis

De wonderen van Istanbul zijn te fantastisch om te negeren. Het zou zonde zijn om de stad niet te verkennen en te genieten van het heerlijke eten, de fascinerende historische bezienswaardigheden, de cultuur en andere geweldige activiteiten zoals rondleidingen in en buiten de stad nu je de kans hebt. Het geduldige supportteam van het hotel zal je graag adviseren en begeleiden naar de beste sightseeing- en eetgelegenheden.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.