lipectomie-en-ceinture-lipo-360

Te veel mensen zijn zelfbewust over hun uiterlijk na massaal gewichtsverlies, omdat ze in plaats van slank en strak, hardnekkige vetgebieden of grote hoeveelheden losse huid kunnen hebben.

Als dit het geval is voor jou, overweeg je misschien cosmetische chirurgie aan het einde van je afslanktraject, maar weet je niet zeker welke behandeling tussen 360 Lipo en Waistline Lipectomy de juiste is voor jou? Volg het advies op van onze gediplomeerde chirurg die u zal helpen de verschillen tussen de twee soorten procedures te begrijpen en de beste optie te kiezen om u te helpen de resultaten te bereiken die u wilt.

Wat is een Lipo 360?

Liposuctie is een manier om hardnekkige vetzones die door een dieet en lichaamsbeweging niet lijken te verdwijnen, operatief te verwijderen. Het wordt meestal uitgevoerd op één lichaamsdeel om een smallere taille te krijgen, zoals in het geval van overtollig vet op de heupen of buik.

Lipo 360, ook wel bekend als liposuctie van de romp, is een vorm van liposuctie die niet beperkt is tot één lichaamsdeel. In plaats daarvan wordt vet verwijderd rond de buik, zijkanten en rug om een gladdere, slankere algehele vorm te creëren. De chirurg verwijdert niet alleen het vet, maar beeldhouwt en omlijnt het gebied ook, waarbij hij zich concentreert op de romp als geheel in plaats van op een afzonderlijk gebied. Het resultaat is een meer gebeeldhouwde en elegante lichaamsbouw.
Zelfs als je je streefgewicht hebt bereikt, kun je nog steeds vetplekken hebben die niet verdwijnen, hoeveel je ook beweegt. Deze situatie komt vaak voor, maar het is zeker frustrerend na zoveel inspanning! Over het algemeen kan 360 lipo je helpen om het uiterlijk te krijgen dat je wilt en je te ontdoen van overtollig vet.

Wat is een lipectomieband?

Riem-lippectomie, ook wel bodylift genoemd, is een intensievere lichaamscontouring-operatie om verslapte huid en vet onder de taille te verwijderen. Er worden incisies gemaakt rond de onderbuik en onderrug en overtollig vet en losse of beschadigde huid wordt verwijderd. Het gebied rond de onderbuik en rug, en in sommige gevallen ook de billen en dijen, worden gebeeldhouwd en strakker gemaakt, wat resulteert in een plattere buik en een gladder, slanker figuur.

Naast het esthetische aspect van het verwijderen van overtollige huid, kan deze procedure ook de algemene gezondheid verbeteren. Voor veel mensen kan overtollige huid na gewichtsverlies irritatie of uitslag veroorzaken, moeite hebben met het dragen van kleding ondanks het afvallen, of zelfs de mobiliteit beïnvloeden.

Als we aankomen, rekt de huid uit om plaats te maken voor de vetlagen, maar als we afvallen, vooral als het een grote hoeveelheid is of een snel verlies, zoals in het geval van bariatrische chirurgieheeft de huid zijn elasticiteit verloren en kan niet meer terugtrekken. Als je veel bent afgevallen en de overtollige huid je hindert of je zelfvertrouwen aantast, kan een lipectomieband de juiste optie zijn om je te helpen het gebeeldhouwde en slanke uiterlijk te krijgen waarnaar je op zoek bent.

Hoe beslis ik welke procedure het meest geschikt is voor mij?

Het is belangrijk om te weten dat noch gordellippectomie noch 360 lipo ontworpen zijn om je te helpen afvallen. Integendeel, deze cosmetische chirurgische ingrepen zijn ideaal voor mensen die hun streefgewicht hebben bereikt maar worstelen met overtollig vet of uitpuilende huid. Als je klaar bent om weer het lichaam te krijgen waar je zo hard voor hebt gewerkt, maar hulp nodig hebt om daar te komen, maak dan een afspraak met onze gediplomeerde chirurg. Hij of zij zal je helpen de techniek te kiezen die het beste bij jouw doelen past. Neem vandaag nog contact met ons op en vul het online formulier in om te beginnen.

Gratis offerte

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.